Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно може да ја добие...со други двајца партнери...I'm out.

Не сум позната по конзервативност :icon_lol:, али сметам дека у врска, во која ќе се вложам себе си и своите искрени емоции, нема никаков простор за трет "играч" у кревет. Може само двајцата да си играме до миље воље.
И нормално, тој секогаш може да си ја има својата фантазија (значи прифаќам и да ми каже дека сака такво нешто, па и да ми го опише у детаљи она за што фантазира...нема тука љутиш)...али спроведување у пракса, со мене заедно, е off limits.

Ниту во двата случаи не би се согласил доколку ја сакам особата која сака тројка...а доколку сум со некоја заради забава само би можел да пробам и во 10ка :vozbud::pishtoldz

ако сака толку тројка нека си ја земи другарка му (под услов да личи на нешто) и се нафаќам нема проблем :)

Таа што ќе си каже арно, а што не кажува не значи дека сигурно нема такви фантазии во глава и дека тоа нема да се случи со други двајца док “спие“ дома пошто била многу уморна. Тројка е малку фрики за озбилна врска, ама ако ти не сакаш нема на неа да и се отсака. Еднаш ко ниеднаш, Натали дај му на човекот, па ако после тоа што се случило ти пречи можеш да ја откачиш, ако не да си продолжите даље.. :icon_bigg:icon_bigg

Нема нормално машко кое би прифатило друг да му ја ебе женката.
Остај што е тешко да се прифати дека се ебела со други пред тебе, колку и да си добар и неприкосновен,
прифаќањето на делење со друг е спротивно на природната посесивност.
Машко кое би било во ред со ова, не е машко кое би ..ебати машкото.
Жените бидејќи се со поеластичен сексуален карактер, а и поради харемскиот менталитет кој ги пали, би дозволиле некогаш машкото да ужива со уште неколку, тоа им е помалку важно, си мислат и нив ги ебе, ама мене ме сака.

Покрај бескрајните машки фантазии и слично ИСКРЕНО мислам дека: да се сподели онаа страст која ја има во сексуален однос со еден партнер помеѓу повеќе луѓе е уште поексплозивно и преполно со емоции. Иако тоа изгледа невозможно и далечно за сегашните морални стандарди мислам дека е исклучително искуство. И ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ ЈАС НЕ УМИРАМ ДОДЕКА НЕ ГО ПРОБАМ,иако не сум за две машки и едно девојче - помалку конзервативен -.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Па би ја гледал чудно. Сите сакаат и учат за петки, ако е она задоволна со тројка тогаш ок:toe:

3 може ако собереш две курви, ги кешираш и си завршиш работа.....со партнер тоа не се прави.

Што би направиле ако сте во сериозна врска/брак и вашата партенрка побара од вас да напраите тројка со некој твој пријател?
И за жените: ако вашиот партнер побара од вас тројка со ваша пријателка?
Да не бев во врска која што има иднина и дечкото со кој што сум делела флуиди е само уште еден тип со кој што не планирам ништо, да, зошто да не, слободата во сексот го појачува нивото на ендорфини.
Но, во емотивна релација, сериозна, како што е кажано во темата, веројатно би била подготвена да го оставам партнерот отколку да го видам пред мене во кревет со друга жена.
:бебуш:

Ja и две партнерки..јесссссс :) А она ја и уште едно магаре..ноуууууу :(
Магаре едно :) Туку, јас бев строго против тројче до неодамна. Ама од денешен аспект би сакал, ама под услов да не биде таа тројка само за секс, туку цврста и сериозна врска :) Барем така мислам.

Сериозно :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom