Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Вие жените многу за слобода си замате се и сешто да посакувате. Не е исто маж ти и друга жена, и маж ти и друг маж, скрос различно. Ако го сакаш ќе го усреќиш со уште една вутри :)

Јас не гледам ништо различно,сигурно е до лошата перцепција.

Вие жените многу за слобода си замате се и сешто да посакувате. Не е исто маж ти и друга жена, и маж ти и друг маж, скрос различно. Ако го сакаш ќе го усреќиш со уште една вутри :)
Како така ние жените сме земале премногу слобода се да посакуваме? Хммм па не би рекла така.. и за мене не е исто јас и друга девојка, ама кога сме веќе кај тоа ако се игра,се игра до крај ако не нема ни И од играта....
И да кажам правиш дискриминација ;)

1) Групен секс во Македонија имаше во времето на Т.А.Т.У, кога младите тинејџерки инспирирани од новите бисексуални девојки на MTV започнаа да експериментираат со себе, па ако бевте во врска, можеби ќе ќарефте некое FFM-че со нејзината другарка.
2) Групен секс сега во Македонија, речиси и да нема. И ако го има застапен е на возраст 14-18 години, или 40+ години. Во цутот на младоста кога е можеби најинтересно, е тогаш го нема.
Најчесто заради љубоморните напливи.
Такво ни е општеството.
Од една страна фала Богу, од друга страна (ако се земат предвид сексуалните нагони) е шит!

Како така ние жените сме земале премногу слобода се да посакуваме? Хммм па не би рекла така.. и за мене не е исто јас и друга девојка, ама кога сме веќе кај тоа ако се игра,се игра до крај ако не нема ни И од играта....
И да кажам правиш дискриминација ;)

Обично јас сум против дискриминација ама само ова некако не ми штима, понормално ми изгледа мажјакот да спарува појќе жени и жената да биде горда со таков потентен мажјак, таа да му носи други женки и заедно да се сплотат како што вика саше од фактор Х :back:

--- надополнето ---

2) Групен секс сега во Македонија, речиси и да нема. И ако го има застапен е на возраст 14-18 години, или 40+ години. Во цутот на младоста кога е можеби најинтересно, е тогаш го нема.
Најчесто заради љубоморните напливи.

Има групен секс, дал господ славаму. Прочепкај по огласи ќе видиш. Најчесто се сретнуваат жени кои бараат жена или пар за интимни ситуации:)

Обично јас сум против дискриминација ама само ова некако не ми штима, понормално ми изгледа мажјакот да спарува појќе жени и жената да биде горда со таков потентен мажјак, таа да му носи други женки и заедно да се сплотат како што вика саше од фактор Х :back:

--- надополнето ---

Има групен секс, дал господ славаму. Прочепкај по огласи ќе видиш. Најчесто се сретнуваат жени кои бараат жена или пар за интимни ситуации:)

Леле магус ама те фатија жениве во тесно нема мрдање, ил ќе прифатиш два на една или ништо од еден на две :))))

Јас не гледам ништо различно,сигурно е до лошата перцепција.

Од филосовска гледна точка не е различно ич, ама од некоја друга чудна гледна точка...штознам.

-Што ако тој сака тројка?
- Ако сака нека сака, ама да му ја исполнам таа желба нема шанси, затоа тој нека си сонува само за тоа.

Леле магус ама те фатија жениве во тесно нема мрдање, ил ќе прифатиш два на една или ништо од еден на две :))))

Ги бива жениве за talk to talk ама слаби се во walk to walk хехехехех.

--- надополнето ---

-Што ако тој сака тројка?
- Ако сака нека сака, ама да му ја исполнам таа желба нема шанси, затоа тој нека си сонува само за тоа.

Подобро исполни му ја отколку тој да си ја исполнува без да знаеш :Р

--- надополнето ---

Подобро исполни му ја отколку тој да си ја исполнува без да знаеш

Попрво би му раскинала отколку таа глупост да ја направам , а верувам во него нема такво нешто да направи :)

Сега за полугодие нема шанси, останува двојка... за крај на годината ќе видиме, може и четворка да биде...

А зошто така мислеш,образложи нешто повеќе?

--- надополнето ---

Подобро исполни му ја отколку тој да си ја исполнува без да знаеш :Р

Значи ние женските треба да ги исполнуваме вашите желби, а што е со нашите, ајде кажи баш ме интересира девојкати така сама да си ја исполни желбата, каква ќе биде твојата реакција?

Значи ние женските треба да ги исполнуваме вашите желби, а што е со нашите, ајде кажи баш ме интересира девојкати така сама да си ја исполни желбата, каква ќе биде твојата реакција?

Си немаме со тешки прашања :)

Вие жените сте позрели и постабилни од нас, а ние сме како деца а на дета му се простува ;)

Све зависи од врската.Ако е во прашање авантура тогаш не 3 ка и 33 ка не прави разлика.
Ако е во прашање секс измеѓу двајца како резултат на искажување на чуства ,тогаш било каква помисла на трет е псхичка пореметеност. ,а во секој случај навреда према партнерот.Во превод би значело не си ми доволна /лен.

Зошто мислиш дека сите тие огласи се реални? :) Можеби добар дел се, ама сигурно не се сите...

Паа доколку би се договориле може двапати да пробаме тројка, прво ќе викнеме некој тип,потоа некоја типка...и јас и дечко ми задоволни, рамноправност...хахаа

I? Sigurna si deka samo na probuvanje i samo na dva pati ke ostane? ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom