Што ако нападнат вонземјани?

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
А што ако ние нападниме вонземјани? :vozbud:

Avada Kedavra f00l
voldemort2.jpg

Ќе ги замолам да си ги земат нивните..Боки,Вучиќ и остали...

Шалете се сега, смејте се... ама ако стварно не нападнат тогаш сите ќе плачете и ќе се криете. Дури тогаш да видам дали истото мислење ќе го имате :pipi:

Вонземјани ? То треба да се убие !
Може вонземјанкине се некој згодни цури дагм.

ако нападнат вонземјани ке пуштииме пропаганда во арабија дека го исмевале мухамед овие се блесави има да ги испоколат и после ке им продаваме на вонземјаните свинско месо за противоружје и така порастот на бруто домашниот производ во Македонија ќе порасне и мене на работа ќе ми ја покачат платата од 6000 на 6200 и после ќе бидам многу хепи
затоа вонземјани напаѓајте

*за муслиманите - без навреда така ми текна у моментов - моментна инспирациа

Ќе ги замолам да си ги земат нивните..Боки,Вучиќ и остали...

ај и за мене замоли жити се :se_ molam

да ја спознаам расата и ќе ме назначат за амбасадор овде за билатерални односи

Интересен водич што да правите во случај на прв контакт: )

Многу историчари се слoжуваат дека најважниот момент во целата историја на човештвото, е моментот кога ќе дознаеме дека не сме сами, т.е. кога ќе сретнеме вонземско интелигентно битие. Нема сомнеж дека оттогаш годините ќе се бројат како „пред контакт“ и „по контакт“, наместо сегашното пред Христос и после. Човекот што ќе биде прв кој ќе стапи во контакт со овие битија, ќе биде славен и запаметен низ целата историја на човештвото, ќе остане во меморијата на сите цивилизации се додека постои човечкиот род. Ова ќе е моментот кој ќе го дефинира човештвото.

Иако се мали шансите од 6 и кусур милијарди баш тебе да те одберат да бидеш „гост“ во вселенскиот брод на суштествата кои поминале илјадници светлосни години за да видат што се случува на синиот камен, корисно е да го прочиташ следново упатство, за секој случај...

Линк до целиот текст

Интересен водич што да правите во случај на прв контакт: )

Многу историчари се слoжуваат дека најважниот момент во целата историја на човештвото, е моментот кога ќе дознаеме дека не сме сами, т.е. кога ќе сретнеме вонземско интелигентно битие. Нема сомнеж дека оттогаш годините ќе се бројат како „пред контакт“ и „по контакт“, наместо сегашното пред Христос и после. Човекот што ќе биде прв кој ќе стапи во контакт со овие битија, ќе биде славен и запаметен низ целата историја на човештвото, ќе остане во меморијата на сите цивилизации се додека постои човечкиот род. Ова ќе е моментот кој ќе го дефинира човештвото.

Иако се мали шансите од 6 и кусур милијарди баш тебе да те одберат да бидеш „гост“ во вселенскиот брод на суштествата кои поминале илјадници светлосни години за да видат што се случува на синиот камен, корисно е да го прочиташ следново упатство, за секој случај...

Линк до целиот текст

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom