Што ако нападнат вонземјани?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
А што ако ние нападниме вонземјани? :vozbud:

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Ќе ги замолам да си ги земат нивните..Боки,Вучиќ и остали...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Шалете се сега, смејте се... ама ако стварно не нападнат тогаш сите ќе плачете и ќе се криете. Дури тогаш да видам дали истото мислење ќе го имате :pipi:

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
ШтО АкО НаПаДнАт ВоНзЕмЈаНи?? :kesa:
ЧаК НоРиС ќЕ вЕ БрАнИ :helou:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Вонземјани ? То треба да се убие !
Може вонземјанкине се некој згодни цури дагм.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
ако нападнат вонземјани ке пуштииме пропаганда во арабија дека го исмевале мухамед овие се блесави има да ги испоколат и после ке им продаваме на вонземјаните свинско месо за противоружје и така порастот на бруто домашниот производ во Македонија ќе порасне и мене на работа ќе ми ја покачат платата од 6000 на 6200 и после ќе бидам многу хепи
затоа вонземјани напаѓајте

*за муслиманите - без навреда така ми текна у моментов - моментна инспирациа

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Едни вонемјани помалку... што друго

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ќе ги замолам да си ги земат нивните..Боки,Вучиќ и остали...
ај и за мене замоли жити се :se_ molam

да ја спознаам расата и ќе ме назначат за амбасадор овде за билатерални односи

Член од
21 август 2007
Мислења
23
Поени од реакции
3
Интересен водич што да правите во случај на прв контакт: )

Многу историчари се слoжуваат дека најважниот момент во целата историја на човештвото, е моментот кога ќе дознаеме дека не сме сами, т.е. кога ќе сретнеме вонземско интелигентно битие. Нема сомнеж дека оттогаш годините ќе се бројат како „пред контакт“ и „по контакт“, наместо сегашното пред Христос и после. Човекот што ќе биде прв кој ќе стапи во контакт со овие битија, ќе биде славен и запаметен низ целата историја на човештвото, ќе остане во меморијата на сите цивилизации се додека постои човечкиот род. Ова ќе е моментот кој ќе го дефинира човештвото.

Иако се мали шансите од 6 и кусур милијарди баш тебе да те одберат да бидеш „гост“ во вселенскиот брод на суштествата кои поминале илјадници светлосни години за да видат што се случува на синиот камен, корисно е да го прочиташ следново упатство, за секој случај...

Линк до целиот текст

Член од
21 август 2007
Мислења
23
Поени од реакции
3
Интересен водич што да правите во случај на прв контакт: )

Многу историчари се слoжуваат дека најважниот момент во целата историја на човештвото, е моментот кога ќе дознаеме дека не сме сами, т.е. кога ќе сретнеме вонземско интелигентно битие. Нема сомнеж дека оттогаш годините ќе се бројат како „пред контакт“ и „по контакт“, наместо сегашното пред Христос и после. Човекот што ќе биде прв кој ќе стапи во контакт со овие битија, ќе биде славен и запаметен низ целата историја на човештвото, ќе остане во меморијата на сите цивилизации се додека постои човечкиот род. Ова ќе е моментот кој ќе го дефинира човештвото.

Иако се мали шансите од 6 и кусур милијарди баш тебе да те одберат да бидеш „гост“ во вселенскиот брод на суштествата кои поминале илјадници светлосни години за да видат што се случува на синиот камен, корисно е да го прочиташ следново упатство, за секој случај...

Линк до целиот текст

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
А што ако ние сме вонземјани што ја нападнале земјава

Kajgana Shop

На врв Bottom