Што ако би ти кажале дека умираш!?

• Креатор на темата Креатор на темата la-loca
  • Време на започнување Време на започнување
Сега морам да работам за да извадам пари,а тогаш ќе ме боли тит за пари и директори.Не е лицемерие,време се нема.

Ќе си доживеам како што си живеам, и секако тие што треба да знаат ќе знаат.. Чак Норис стајл мубаети не. (нели се ова ако не се најде лек..)

Сега морам да работам за да извадам пари,а тогаш ќе ме боли тит за пари и директори.Не е лицемерие,време се нема.
Лицемерие е леондро и тоа големо зошто сега да мораш да работиш ?? никој не те тера со сила поентата е ништо нема да направиш ни тогаш, и сега си под постојана опасност од смрта дури и повеке ако ти казат дека умираш и која хипокризија ако знам дека ке умрам ова она значи се ке се сврти околу тебе и ти ке треба да бидеш центарот на вниманието, тогаш ке мора некој друг да работи за да извади пари зада ти живееш како што сакаш и како што мислиш дека треба нели !?

Лицемерие е леондро и тоа големо зошто сега да мораш да работиш ?? никој не те тера со сила поентата е ништо нема да направиш ни тогаш, и сега си под постојана опасност од смрта дури и повеке ако ти казат дека умираш и која хипокризија ако знам дека ке умрам ова она значи се ке се сврти околу тебе и ти ке треба да бидеш центарот на вниманието, тогаш ке мора некој друг да работи за да извади пари зада ти живееш како што сакаш и како што мислиш дека треба нели !?

Збориме за малку време,а не да ти дадат 15 години живот :)))

Не би можел да го издржам притисокот и би се убил најверојатно.

Pa site nie umirame sekoj mig.Koga toa ke go svatime, ke bideme i podobri i ponormalni.

Прво ќе негирам до максимум и ќе си се убедувам самата себе дека нема теоретски шанси да ми се случи тоа на мене.
Откога ќе се помирам со фактот нема да кажам на никого дека знам дека умирам, ама ќе го минам времето со луѓето што ми значат и ќе ги изнагушкам онака ко за последен пат и на тие што им немам кажано некои работи што ми тежат на душа би им ги кажала:pipi:

Ќе си терам ко и до сега...
У последно време... живеам, ко утре да ќе умрам...
Си го терам кејфот до даска, праам шо сакам, ми се може...

Сето тоа дивеење и лудување секој ден. +
Кога ке се чувствувам изнемоштен ке се наредам со бомби и ќе чекам уште еден протест за права.

Сето тоа дивеење и лудување секој ден. +
Кога ке се чувствувам изнемоштен ке се наредам со бомби и ќе чекам уште еден протест за права.
Само што сакав да го пишам истово :icon_mrgr
Еве вака: Најпрвин, ќе си направам еден убав пикник со најблиските на Водно, после се отпоздравувам со моите, и ја носам женска ми на Тенерифе каде што за недела дена ги трошам сите заштеди. Доаѓам дома, поминувам шетам колку што можам, и кога ќе се чувствувам изнемоштен, правам опроштален ручек, и после се разнесувам или сред некој протест за права :icon_mrgr или сред Бит пазар, или на трибина на Шверцери (навивачи на слога :icon_mrgr) или како најдобро решение се разнесувам во собрание или во влада :icon_mrgr бар да оставам голема трага зад мене :icon_mrgr

Моментот кога ми кажаа за болеста прво се почувствував како тонам, душата ми вриштеше, главата празна, а не можев збор да кажам, не можев да направам ништо друго освен оној фамозен потег - рака на уста и :icon_eek: фаца.
Потоа, кога се подосвестив малце, изреагирав вака:
Прво ќе негирам до максимум и ќе си се убедувам самата себе дека нема теоретски шанси да ми се случи тоа на мене.
А после како bucio, само што не го заебав докторот, пошто сите беа решени да се борат, него на болеста и реков up yours :)
Ќе го заебам докторот и неговото предвидување.
Никогаш не би се откажала од борба, не би кренала раце, би отишла кај друг доктор, би барала некаков лек, конвенционален, неконвенционален, би се држела за животот, би "клоцала и гребела".
Преголема кукавица сум за да умрам без збор :)
И, во суштина, не ни сакам да размислувам на темава посериозно, зае*ано е кога стварно ќе се соочиш со смртта и со тешка болест да размислуваш за тоа. :toe:

Нишо .. ќе скинам конци .. ќе ме изедат црвците .. не сум милионер за недела дена да направам се шо сакам .. и ако ме налутат доволно ќе се вратам ко Полтергеист

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom