Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
хехеххе.... фала ви за понудената помош, другарчиња :icon_lol: Ќе оставам вака како што е уште некое време, нели, како велат, треба да му се даде време на времето ;) Ама ако не оди, ќе ви кажам, па ќе го грабиме ко Ленче Кумановче хахаххаха :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Со сила ќе го правам битолски зет :icon_lol:

Те држиме за збор :P

Абе друже, јас би да викам, ама не смеам.... ;) Ќе си се среди се ко што треба со тек на време, ако е за мене :) А велиш, не е до водата, до воздухот е, а? :):):)

Ајде де кажи.... самото Др. мене ми е хинт....:sneaky:
Него батали домазет....подобро штипска снаа... ќе те фати воздухот и тебе!;)

Ајде де кажи.... самото Др. мене ми е хинт....:sneaky:
Него батали домазет....подобро штипска снаа... ќе те фати воздухот и тебе!;)

За тоа " штипска снаа ", чул те Господ, друже :) Ма со него и на планина би живеела, не е битно каде, битно да сме заедно.....:)

За тоа " штипска снаа ", чул те Господ, друже :) Ма со него и на планина би живеела, не е битно каде, битно да сме заедно.....:)

Даде ти ептен си згазила бре, кажувај го кој е да го фанеме зашија!
Пс:Ако не ме рзбра не си за штипска снаа.. :-P

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Даде ти ептен си згазила бре, кажувај го кој е да го фанеме зашија!
Пс:Ако не ме рзбра не си за штипска снаа.. :-P

хахахха..... совршено те разбирам :icon_lol::icon_lol::icon_lol: ама и ти ќе ме разбереш дека не можам да кажам..... барем не сега за сега ;)

Вчера пробав пастрамајлија и во Класик, убава е. :)
Рано е за пастрмајлии бре луѓе.
Нареден пат во Гроф или Цуна.
Промашок нема.

Рано е за пастрмајлии бре луѓе.
Нареден пат во Гроф или Цуна.
Промашок нема.

Имам јадено секаде и на друга тема коментирав, јас во Грофо не ги сакам. Секој со вкусот, а и рано е само за вас од Штип, на нас не ни смета. :)

Вчера пробав пастрамајлија и во Класик, убава е. :)

Ме потсети Forrest, и пицата е убава. Толку кашкавал во пица, освен дома немам на друго место начекано. :)

Ме потсети Forrest, и пицата е убава. Толку кашкавал во пица, освен дома немам на друго место начекано. :)

Да да, моментално Класик имаат најбогати пици во Штип, одлични се. Jaс што сум гурман на пици, едвај ја дојадувам големата

Го познава ли некој човекот што прави ветерница? Се обидувам да стапам во контакт со него и да му поставам неколку прашања.

Го познава ли некој човекот што прави ветерница? Се обидувам да стапам во контакт со него и да му поставам неколку прашања.
:pos::pos:
Ти не си нормална жено, каков филм си направив какви прашања би можела да му поставиш за ветерница.

Да праша дали поправља вентилатори : )

Штип, хм...
Две године жиеше там под стан што викаф они, под стан а у куќу : ) Позади Ванчо Прке , школата
Евааа иам пуно да пишују за Штип, колко позитивности толко и негативности, можда поише негативности..
Алчни скржави и оговарачи, доро овој задњно га има сфугде
Штипска фаца
Фаца сфеткава сс миљон менѓушке на уво, шпонски каиш и толик саат купен од маму и тату, гел на косу на едно стављање како ја у цело седмо и осмо што сам стављаја.
Фармарка тесна кошуљашки стил и рокаф се руке у вис на комерцијални хитови и на шабанарски студенски парти кои увек завршуеф сс што ме глеаш бе ти и оп тепање
Штипска шмизла
ЗНачи у Штип сфе сфе ке кецнеш само штипјану НЕ. Значи она треа да те засака пуно највише, да идете две три године,да ву идеш по кеф и да си ќутиш како папучар за да те глеа како идеалан партнер.
Општо
Сржави сте ептен : ) Сфак денар се цени, сфака фискална се рачуна на телефон што како колко треа да се плати
Ја у кафану одневидују док да дојде сметка, кој ке глеа у црни бројке тамо.Пушти петсотче и си терај работу.
Фрикови у Штип
Има, запознаја сам, доообри људи ,фиљани : ) У Џезо излават, у Дом на малди се жмуркаф,џоинт фафав ретко и ситно и се криеф у најтмни уличке да не ги види никој.
Имаше случај двоица другари криеф се еднога од другога дека дуваф, не си кажуеф, леј бреј цц..
Абе добри сте џабе ве хејтам : )))
Промаја ви е јака, пастрмајлија мрсна, КЕЈ ви е најјак, како Тито да е планираја тамо да тече Вардар...
Онј луд типац од седнвичару Хамби ви е најлуд, мој човек
Мики Ли ви е гратска фаца
поздраф нездраф градот под Исаро, а над водоводни цефке

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom