Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си бил вчера т.е петок пазарен ден, биле се јуручките од Плачковица

Не не беа тие ги знам нив од 100 метри се познаваат по фосфорната и розевата боја на облеката и шишките шишани со тенџере. :D
Овие беа замотани со црни шамии и убаво облечени исти изглед како Албанките. Поминуваа од кај Версај. Затоа прашувам дали се некои од Турчинките што студираат тука или па Албанци се населиле.

Ако си бил вчера т.е петок пазарен ден, биле се јуручките од Плачковица

Не се тие никакви Јуруци, туку Турчинки од Турција што студираат во Штип коишто повеќето се покриени.

И браво Штипјани што си го продадовте газот на Ш*птар да ви гради трговски центар во сред Штип. Убаво ви го спопика новиот патриот градоначалник така што очекувајте инвазија од Ш*птари за 4-5 години.

Дефинитивно како народ сме мизерни и незнаеме да си ги штитиме своите национални интереси.

Доста какате за Елкос што ќе гради во Штип.Џабе се прчите на национална основа, Штип што е пожалосно е релативно богат град има доста богати бизнисмени па скржаво си ги чуваат парите и си лумпуваат со скапи коли.Македонци ама денарче не даваат за инвестиција.Ја сум за тоа да дојдат уште повеќе косовски и албански инвестиции за да се нервираат сите за наводната "инвазија".Кога македонците не инвестираат бујрум за други.За град што има седиште на кабловски оператор,претседател,премиер и што се не излегло од тука и денар да не се вложи...Ако ни е:pipi:

Доста какате за Елкос што ќе гради во Штип.Џабе се прчите на национална основа, Штип што е пожалосно е релативно богат град има доста богати бизнисмени па скржаво си ги чуваат парите и си лумпуваат со скапи коли.Македонци ама денарче не даваат за инвестиција.Ја сум за тоа да дојдат уште повеќе косовски и албански инвестиции за да се нервираат сите за наводната "инвазија".Кога македонците не инвестираат бујрум за други.За град што има седиште на кабловски оператор,претседател,премиер и што се не излегло од тука и денар да не се вложи...Ако ни е:pipi:

Чим има седиште на кабловски оператор и Роби тогаш да го купи цел град??? Малку му е ова сега па и уште му треба да инвестира.

Чим има седиште на кабловски оператор и Роби тогаш да го купи цел град??? Малку му е ова сега па и уште му треба да инвестира.

Па не да го купи туку да прави нешто со тоа што го купил. Нели зборат дијаспората заедно со тајкуните кај нас треба да "инвестираат". Епа чим се толку богати нека отвараат незнам трговски,продавници што и да е така они ќе станат уште побогати а ние ќе добиеме нешто повеќе. Во цел град има 3 кафе барови кои не се ни 5% од она што го има во Струмица и други градови а да не збориме за другото. Тоа е богат ама скржав град. Се е изкупено и го држат така пропаднато така им одговара. Трговскиот кај Angels зјапа недовршен со празни дуќани доказ за способноста на радот. Градоначалниците не ги ни спомнувам тие се само пропратна појава за да пополнат вести на ТВ Стар. Ај ако ништо друго ќе му се порадувам на Елкос кога ќе биде готов:cuc:

хамбургер од хамби > пастрмајлија​

Ова локацијата за новиот трговски центар ќе биде спорти канал 77?
Ако е тоа одлична е ептен :pos::facepalm:
Дај нека го реновираат стариот и да ги исфрлат циганите бетер од шутка е.
Долго време не си бев дошол дома и гледам многу женски замотани се шетаат низ град. Турчинки ли се овие? :icon_mrgr:

само во Штип чергарите живеат у центар :facepalm:

само во Штип чергарите живеат у центар :facepalm:
А си видел дека имаат ново маало кај црквата св.Недела оној другиот пат што е накај Шаварлија во шумата има околу 100 нови куќи. :icon_mrgr:

аман, знам за тоа.
Исто знам дека фала богу Албанци до сега немаше (не поише од неколку барем), така да немавте сквернавење цркви секоја недела, тепање рандом кафирчиња, корнење крстови од гробишта и мал миљон слични пикантерии кои се секојдневие во делот од државата кој стенка под дивата прегратка на албанскиот соживот.
Да речеме го немате ова. Тоа беше пред два дена, а ги има секоја недела сличните случаи.

Обично тоа иде така, прво трговски, а до него обично станбена зграда. У зградата погоди кој ќе купуе станови? Кој ќе доаѓа у Штип да работи (и живее после)?
Сакате Чаир вашите деца да го живеат?
Охриѓани и Скопјани покажаа дека немаат памет, јас мислев дека во источна има барем малку достоинство останато.... Али тоа само за Паланка важи.

Таа станбена зграда е за социјални случаи кои веќе ги добија своите станови така да според мене орките ќе живеат у јамата малку подоле што ја има
--- надополнето: 15 јули 2013 во 22:47 ---
А си видел дека имаат ново маало кај црквата св.Недела оној другиот пат што е накај Шаварлија во шумата има околу 100 нови куќи. :icon_mrgr:

знам за тоа, тоа таму ќе им праат монтажни куќи, демек малку да ги поместеле од центарот,иако според мене тоа е добра идеја но под услов цел Радански пат да се иселе таму :sneaky:

Абе да ве прашам нешто штипјани - што вода пиете, па сте толку убави? :) Јас сум заљубена - изгубена по еден штипјанец, срцето не ми е на место од него....:love::love::love: Ааахххх докторе, докторе, ќе ме носиш ти мене на душа цел живот, така да си знаеш! :place:

Абе да ве прашам нешто штипјани - што вода пиете, па сте толку убави? :) Јас сум заљубена - изгубена по еден штипјанец, срцето не ми е на место од него....:love::love::love: Ааахххх докторе, докторе, ќе ме носиш ти мене на душа цел живот, така да си знаеш! :place:

Покахонтас.... не е до водата до воздухот е!
И кажи кој доктор ти лежи на срце... може ќе средеме нешто!;)

Покахонтас.... не е до водата до воздухот е!
И кажи кој доктор ти лежи на срце... може ќе средеме нешто!;)

Абе друже, јас би да викам, ама не смеам.... ;) Ќе си се среди се ко што треба со тек на време, ако е за мене :) А велиш, не е до водата, до воздухот е, а? :):):)

Абе друже, јас би да викам, ама не смеам.... ;) Ќе си се среди се ко што треба со тек на време, ако е за мене :) А велиш, не е до водата, до воздухот е, а? :):):)

До воздухот е, иначе кажи ни нас ќе средиме работа барем тоа да помогнеме :P

хехеххе.... фала ви за понудената помош, другарчиња :icon_lol: Ќе оставам вака како што е уште некое време, нели, како велат, треба да му се даде време на времето ;) Ама ако не оди, ќе ви кажам, па ќе го грабиме ко Ленче Кумановче хахаххаха :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Со сила ќе го правам битолски зет :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom