Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има некои пластичарници кај што се продаваат канти, легенчина, џогери и слично.
Големо огледало кај можам да најдам, кај нас има во се за 69, али да го влечкам одовде нема смисла..

Кај има некои пластичарници кај што се продаваат канти, легенчина, џогери и слично.
Големо огледало кај можам да најдам, кај нас има во се за 69, али да го влечкам одовде нема смисла..

Има над Гоце Делчев школото и кај Китго маркет кај полицијата. Скапи се таму подобро донеси си од таму тука за 69 ден може да добиеш само мало огледало.

Ве молам помогнете ми!

Јас доаѓам од Србија имам голема желба да најдем еден дечко со кого се запознав на море во Шушањ, Црна Гора 2007. Тој беше на море со неговата мајка, тетка и брат и сестра (мислам дека су тие деца на неговата тетка). Не знам неговото име, но знам дека неговата сестра од тетка се вика Симона, а брат се вика Стефан и тие се помлади од него. Во 2007 година тој имаше 15 години, а јас 11 години, тој сега има 21 години. Знам дека е од Македонија, но не знам точно од кој град, ама мислам дека е од Штип. Имаше голем број на автомобили со регистарски таблички од Штип и испред куќата во каде тој беше со неговото семејство, имаше автомобил со таблички од Штип, но не сум сигурна. Дечко е црн, висок и крупен, има кафеави очи. Знам дека има малку информации, но сеуште мислам дека нема многу луѓе кои имаат брат и сестра од тетка кои се викаат Симона и Стефан и кои во 2007 година беа на море во Шушањ. Јас сум многу заинтересирана да најдем оваа личност. Многу би ми значило кога ние би можеле да направивме контакт. Секаде каде што сум се обидувала да го најдем, не успеав. Ако некој го препознава кој е тој дечко, Ве молам контактирајте ме преку е-маил: veselinovic_ana@yahoo.com.
Ви благодарам однапред

Ana, ако случајно дознаам кој е ќе ти пишам и со среча во потрагата :)
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 13:26 ---
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 13:27 ---
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 13:34 ---
Да се надоврзам и да дадам еден субјективен поглед на главниот град на источна Македонија- Штип. Можеби порано бил некој и нешто ама денес токму спротивното. Плоштад за никаде, го реновираа лани ама стариот беше 10 пати подообар. Градот го населија многу сељаци и веќе го губи урбаниот лик, прости некултурни луѓе и ние Штипјани важиме за едни од најтрачарски луѓе во Македонија. Штипјанки се убави ама џабе и е убавината ккога немаат мозок, се курви не можат да избројат со колку легнале и на крај ти со таа во врска да бидеш, не :) И не е динамичен град, да живееш ќе ти здосади

--- надополнето: Jan 25, 2014 12:26 PM ---
--- надополнето: Jan 25, 2014 12:27 PM ---
--- надополнето: Jan 25, 2014 12:34 PM ---
Да се надоврзам и да дадам еден субјективен поглед на главниот град на источна Македонија- Штип. Можеби порано бил некој и нешто ама денес токму спротивното. Плоштад за никаде, го реновираа лани ама стариот беше 10 пати подообар. Градот го населија многу сељаци и веќе го губи урбаниот лик, прости некултурни луѓе и ние Штипјани важиме за едни од најтрачарски луѓе во Македонија. Штипјанки се убави ама џабе и е убавината ккога немаат мозок, се курви не можат да избројат со колку легнале и на крај ти со таа во врска да бидеш, не :) И не е динамичен град, да живееш ќе ти здосади

И ти си доселеник ваљда пошто у Штип не викаме Среча...

Далеку од доселеник сум, од раѓање живеам овде а сега ако тебе те погоди овој мој коментар не мора да наоѓаш грешка каде што не постои ( тоа е печатна грешка) и како второ добро го владеам лит. јазик па затоа трај си :)

Далеку од доселеник сум, од раѓање живеам овде а сега ако тебе те погоди овој мој коментар не мора да наоѓаш грешка каде што не постои ( тоа е печатна грешка) и како второ добро го владеам лит. јазик па затоа трај си :)

Не се закачај со него опасен е одма банира :pos:

Опасни се штипјаните, посебно тамо дузлак - сењак :D

Абе кино ќе добиемеее бе ејјјјјјјј !!!!!!!! :D
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 23:19 ---
Опасни се штипјаните, посебно тамо дузлак - сењак :D

Дузлак = сељаци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom