Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Џезо само Џезо со Саут парк како еден од најјаките бендови шо свират таму. Да, Светле ми е симпа. Ебати собиранката шо може да се издешава со целокупниот персонал од Кајганава, со се благајниците.

Не сум нешо фан на пастрамалијадата, али бев (сабота и недела). Од сите баш Бајага бе!? Никаква атмосфера немаше, освен еден дечко кој цело време сам џускаше на терасата, најгоре првата зграда од кај поплоченото ко идиш, со некој сензуален танц у стил на Селма Хаек ( така нешо) и повеќето зјапаа у него ( да не речам сите):pos: . Бајага нити песни некои има ( не дека му ги знам де), ни асално пеење, нити озвучување, нити уиграност на бендот ( им требаше едно 5 мин дури да почнат да свират некоја песна). МИЗЕРИИИ!

За Хикси све си напишав у Ди Кеј, не би да се повторувам - по милион пати. Али за Хикс :cuc: и уше ова:

Жалосно е тоа шо го прават сите - носат истрошени Ју ѕвезди, а ние имаме такви бендови кои убиваат и немаме потреба од -ИЌ ѕвезди. Ареа, Архангел, Анастасија, Хикси, Бернајс пропаганда... Да тие страв да одиш на манифестација која би ги споила сите нив.

Пивата мала лименка 60. Никој не купуваше од таму. Меѓу сите и ја. Си идеш горе у трговски кај таа трафиката шо работи 24/7 и продава алкохол у секое време си пазаруваш и се дискаш:D

Ја, јаде пастрамалија од Класик, од нивнио штанд и не беше нешо посебно. Дефинитивно сум јадел и порепрезентативни примероци...

П.с еве малку од атмосферата на Хикси. Обид за Шутка или па мош и беше Шутка, ај сам процени:

После П.с Жената шо крадеше у Ефтинија е снашка у Три Чешми. Уствари беше снашка. И беше Светиниколчанка. Да не се створи погрешна престава за нашиве Штипјанки, нали:D

хихи, и мене ме има во шутката... (башка беше ептен јака вечер, али за кој како, т.е. кој како ќе си ја нареде )....

Штипот наш каков што не сте го виделе. Или пак, времето застанало? Еволуција њет? Дали единствена разлика во сликиве е црно белата варијанта наспроти колор? Стагнираме или пак? Добро,на едносмерната сеа има беемвиња, е тоа да.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Мош да најубавата слика на Штипот. Штип, лани за Велигден. Најубав!​

11.jpg

Ги имав овие слики на компјутер. Мислам и дека нешто постирав во една тема за стари слики од Штип. Центарот не е изменет, ама интересно е да се види колку градот е проширен.

А да, општо земено стагнираме, со исклучок на платформите и студентаријата. Дури може да се каже дека и некои работи се промениле накај полошо. На пример, порано имаше кино и пауни во Бриони. Факинг пауни! Една од омилените работи од детството. Факинг носталгија.

И некако убаво ми падна кога ги видов овие новите слики. Појма немам зошто. :unsure:

Пауните у Бриони ги изедеа циганите... Ама пошто тешко се вариле зафркнаа се. 100% е овоа

Во живо од Штип

7torifh.jpg
M8i3bN2.jpg

fyAsPOy.jpg
Raetg0p.jpg
644469_610603652289489_1225146876_n.jpg

--- надополнето: 26 февруари 2013 во 14:48 ---
Еве слика од поплавениот градски стадион
554982_4599454661363_895251567_n.jpg

Не знам зошто, ама криво ми е шо никогаш за Велиген не сум бил на Исаро(т).

303058_118351818366719_32692431_n.jpg

Бонус слика:

395649_108336376034930_283839921_n.jpg

Го имам цедето дома дека дедо ми беше дел од оваа банда. Ако некој сака да му го изрежам, нека ми пише ПП. :icon_lol: Forrest Gump

Добро бе, знаеш ли ти кои се газди на Скопје Сити Мол и од каде се?
Ако малку си ме читал и на темата Сити Мол, ќе знаеше дали знам.

Поентата ми беше дека дури и во Штип ли бре го шитнале газот. Ја ги рачунав у источна за разумни луѓе. Али изглеа само у Паланка се такви.
Е сеа зградичка со џамиичка до тоа и видимо се у читуљи....

Како може една десна власт да го упропасти духовно и економски толку својот сопствен народ за да може без проблеми на АлКаида и УЧК све да шитнат.

А
Е сеа зградичка со џамиичка до тоа и видимо се у читуљи....

Во Штип има џамија ако не си знаел и тоа од дамна, тука освен Македонци и други националности на христијанската вероисповед живееат и Турци па дури и Роми кои се со муслиманска вероисповед.

Во Штип има џамија ако не си знаел и тоа од дамна, тука освен Македонци и други националности на христијанската вероисповед живееат и Турци па дури и Роми кои се со муслиманска вероисповед.
аман, знам за тоа.
Исто знам дека фала богу Албанци до сега немаше (не поише од неколку барем), така да немавте сквернавење цркви секоја недела, тепање рандом кафирчиња, корнење крстови од гробишта и мал миљон слични пикантерии кои се секојдневие во делот од државата кој стенка под дивата прегратка на албанскиот соживот.
Да речеме го немате ова. Тоа беше пред два дена, а ги има секоја недела сличните случаи.

Обично тоа иде така, прво трговски, а до него обично станбена зграда. У зградата погоди кој ќе купуе станови? Кој ќе доаѓа у Штип да работи (и живее после)?
Сакате Чаир вашите деца да го живеат?
Охриѓани и Скопјани покажаа дека немаат памет, јас мислев дека во источна има барем малку достоинство останато.... Али тоа само за Паланка важи.

Циганите се од ниедна вера :D Зависи од празнико , тоа им е религијата , по потреба :нинџ:

Ова локацијата за новиот трговски центар ќе биде спорти канал 77?
Ако е тоа одлична е ептен :pos::facepalm:
Дај нека го реновираат стариот и да ги исфрлат циганите бетер од шутка е.
Долго време не си бев дошол дома и гледам многу женски замотани се шетаат низ град. Турчинки ли се овие? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom