- Член од
- 15 октомври 2009
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 291
Џезо само Џезо со Саут парк како еден од најјаките бендови шо свират таму. Да, Светле ми е симпа. Ебати собиранката шо може да се издешава со целокупниот персонал од Кајганава, со се благајниците.
Не сум нешо фан на пастрамалијадата, али бев (сабота и недела). Од сите баш Бајага бе!? Никаква атмосфера немаше, освен еден дечко кој цело време сам џускаше на терасата, најгоре првата зграда од кај поплоченото ко идиш, со некој сензуален танц у стил на Селма Хаек ( така нешо) и повеќето зјапаа у него ( да не речам сите). Бајага нити песни некои има ( не дека му ги знам де), ни асално пеење, нити озвучување, нити уиграност на бендот ( им требаше едно 5 мин дури да почнат да свират некоја песна). МИЗЕРИИИ!
За Хикси све си напишав у Ди Кеј, не би да се повторувам - по милион пати. Али за Хикси уше ова:
Жалосно е тоа шо го прават сите - носат истрошени Ју ѕвезди, а ние имаме такви бендови кои убиваат и немаме потреба од -ИЌ ѕвезди. Ареа, Архангел, Анастасија, Хикси, Бернајс пропаганда... Да тие страв да одиш на манифестација која би ги споила сите нив.
Пивата мала лименка 60. Никој не купуваше од таму. Меѓу сите и ја. Си идеш горе у трговски кај таа трафиката шо работи 24/7 и продава алкохол у секое време си пазаруваш и се дискаш
Ја, јаде пастрамалија од Класик, од нивнио штанд и не беше нешо посебно. Дефинитивно сум јадел и порепрезентативни примероци...
П.с еве малку од атмосферата на Хикси. Обид за Шутка или па мош и беше Шутка, ај сам процени:
После П.с Жената шо крадеше у Ефтинија е снашка у Три Чешми. Уствари беше снашка. И беше Светиниколчанка. Да не се створи погрешна престава за нашиве Штипјанки, нали![]()
хихи, и мене ме има во шутката... (башка беше ептен јака вечер, али за кој како, т.е. кој како ќе си ја нареде )....