Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Штипјани се многу заебани , све далавера некоја ама какви риби има у Штип нема на модни писти у Лондон такви .

само малце ми се прорачунати лугето , мозокото одма им работи за некоја далавера превара некое бизнисѓе да се сврти на брзина инаку супер се ...

БТВ и мене некои корени далечни ми се од Штип

Шведо си бил навака ти?

Кажи ако идеш ќе одиме на пастрамајлии. :)

А за преварите и далаверите, абе кај не се такви? :)

Пастрмајлии не ми спомињај заборавив да ги спомнам ... мљац мљац боље се од Велешките 3 пати

Фала за поканата ако идам ке ти се јавам да збориме за музиката и за Цеца - квалитет кој далеку се слуша хе хе

во штип сум бил само еднаш, на саат време, кога се враќавме од ск накај ср, и застанавме да јадеме. толку убава пастрмајлија нигде не сум јадел, нигде не можат да се мерат пастрмајлиите со штипските.
Свака ви част штипјани!

абе џ`мки не се прскајте толку штипските пастрамјлии биле најдобри како да не
светиниколските се најдобри кој пробал знае

Сум пробал врска немаат Штипските се најдобри тоа е научно докажано

Ti od Sveti Nikole li si ?

Da sum probal i ne se tolku dobri duri i Veleskite se podobri

Deneska vo shtip pochnuva Mak-Fest! Losa rabota e shto se pogodi na 11 oktomvri! Sigurno ima mnogu guzva i gosti tamu, a bash sakav da bidam prisuten.... pfff

Да, почна Макфест вчера беше дебитантска вечер, денес прва, утре втора а во сабота финалната. Пред пола саат со другари бевме пред Дом на Култура и го заебававме Јован Јованов :). Градов живнува само овие 3-4 дена и после пак е штама.. инаку ако некој форумџија планира да оди на Макфест нека пише ПП да се видиме, јас ќе бидам таму следните 3 вечери...

абе џ`мки не се прскајте толку штипските пастрамјлии биле најдобри како да не
светиниколските се најдобри кој пробал знае
ајдее пак овие свети николчани. Абе шо имате вие толку против нас? Шо е работа со вас? кај и да се свртам само свети николчани зборат за нас? шо е работа?!...

убаво е у Штип, само не зафркна дискотеката, таман ја направија и работеше само за Макфест, пак ја затворија. Ај мош скоро пак ке ја отворат ;) добро, и онака не е лош нокниот живот,само малце до покасно треба да биде оти до 1... на ништо не личи. добро е у секој случај. па welcome :cug:

убаво е у Штип, само не зафркна дискотеката, таман ја направија и работеше само за Макфест, пак ја затворија. Ај мош скоро пак ке ја отворат ;) добро, и онака не е лош нокниот живот,само малце до покасно треба да биде оти до 1... на ништо не личи. добро е у секој случај. па welcome :cug:
Da ostane poveke vree za ljubov! Eve kazi mi: zapoznavash dechko u diskoteka i shto fajde ako ostanesh do 4-5 nautro! Nema vreme koga da razviesh/razmenish osnovni chustva ako utroto si prva smena na rabota. Shtipjani mislat na sve.... znam ja: ima tu malo .... :pipi:

Da ostane poveke vree za ljubov! Eve kazi mi: zapoznavash dechko u diskoteka i shto fajde ako ostanesh do 4-5 nautro! Nema vreme koga da razviesh/razmenish osnovni chustva ako utroto si prva smena na rabota. Shtipjani mislat na sve.... znam ja: ima tu malo .... :pipi:

се убаво,али јас мислам дека многумина ќе се сложат со тоа дека може (треба) да се работи и до покасно за викенд како што е во другите градови. еве,нека кажат и другите што мислат за ова. дали е во ред на 20 и кусур години прибираме уште во 1, (за малолетници no comment) и дали воопшто воопшто има смисол ноќниот живот во Штип. Ако е така, зашто сите одат во Струмица,Кочани,Виница,Неготино и да не набројувам,многу се. како може таму може и тука. Али тоа е.Јебига.поздрав:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom