Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
Поубави ми се дефинитивно заоблените..Некако шпиц за special ама very very special occasions.:wink:

Neznam zosto ama spic cevlite mi se totalen out- me potsetuvaat na kafana, evtina obleka i cocek, mozebi zosto ne se moj stil...znaci defenitivno sum za zaobleni i na visoki potpetici

ШПИТЗ из форбиден! :ne:..Никогаш не купувам штикли со шпиц, ми асоцираат на дрољи и евтини теткици. Едино ако шпицот е малку заоблен, тогаш се прифаќа.

Шпиц --- :ija::pov:

Ми се гади од нивв .... омг
Јес да мајка ми ги обича ... и има милион пара ... мене ми се крева косата од нив :nesvest::nesvest:

Значи заклучок .... мојот избор се ЗАОБЛЕНИ =)

Шпиц --- :ija::pov:

Ми се гади од нивв .... омг
Јес да мајка ми ги обича ... и има милион пара ... мене ми се крева косата од нив :nesvest::nesvest:

Значи заклучок .... мојот избор се ЗАОБЛЕНИ =)

Јеботе, ист случај...
Мајка ми коса корне за шпиц ја никад у живот не би стаила на нога такво нешто, за било каква пригода, па шо и да се деси...
Така да, заоблени е мојот избор.

Јеботе, ист случај...
Мајка ми коса корне за шпиц ја никад у живот не би стаила на нога такво нешто, за било каква пригода, па шо и да се деси...
Така да, заоблени е мојот избор.

И јас така мислев, дека шпиц нема да ставам ама баш никогаш на нога, се додека не ги најдов совршените штикли со шпиц:) Не се од најшпицастите, ама се добри за почеток:))
vero_2033_1342405

Вака некако изгледаат, ама малку подебела е штиклата.

И јас така мислев, дека шпиц нема да ставам ама баш никогаш на нога, се додека не ги најдов совршените штикли со шпиц:) Не се од најшпицастите, ама се добри за почеток:))
vero_2033_1342405

Вака некако изгледаат, ама малку подебела е штиклата.

Ова не е ни приближно шпицесто ко штиклите на мајка ми.:icon_lol:
Иначе немам ништо против ваквиот шпиц, можам да кажам дека стои елегантно, и шо е најбитно не боди в очи :)

шпиц никад, се ежам кога ќе видам бљак...сакам заоблени и само заоблени!!!

Какви шпиц бе..:ija:
Незнам што е толку убаво во тоа?
Мислам дека е најгрдото нешто што можеле да го измислат и никогаш,ама баш никогаш не би облекла иако некои викаат дека било по свечено...жити мајка:tapp:

Mrazam spic, kupiv edni takvi pred 2 gi oblekov 2-3 pati, se mrazev koa se gledav vo niv i veke ne gi oblekov. Zaoblenite poveke gi sakam i poelegantno mi izgledaat. Spicastite mi se nekako bezveze.

Никогаш не сум носела шпиц а нема ни да носам.Воопшто не ми се допагаат,груби ми се на изглед:kesa:

Шпиц само коа ке врши нужда у природа да се држи да не се преврти наназад.

Дефинитивно заоблено...Ама морам да признаам дека ќе се онесвестев по еден многу елегантен шпиц(нешто како сандала со 12 штикла)-во ГТЦ некаде го видов и беше 4400 ако не се лажам,а во моментот не можев да си го дозволам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom