Шпиц или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Кои чизми повеќе ви се допаѓаат?

• Вкупно гласачи
    156
Шпицот е класика и многу пати е поженствен него заобилените чевли , заобилените чевли знат да изгледаат како детски и не толку елегантни , но све зависно од моделот .Јас ги носам и двете , зависно од одблеката и приликата

Шпиц или заоблено?

Се надевам нема ваква тема....доколку има избришете ја или спојте ја..:smir:
Епа вака сега....оваа година има ептен добар избор на чизми.....
заоблени, шпиц, лакирани, кожни.... и стварно има толку убави модели, што кога бев излезена да купам абе три пати ги вртев продавниците не знам колку модели пробав и никако да се одлучам..
И на крај си се одлучив за шпиц со златно синџирче...леле какви се:pipi:
и да не забегувам....е вака сега...
-какви вас лично повеќе ви се допаѓаат?
-какви носите сега? со оглед на тоа што оваа година се носат и шпиц и заоблени?
-кои мислите дека се поудобни, а кои поелегантни....?

повелете :smir:

МАшко сум...НЕ сум геј :smir: Ама според мене на женско посекси стојат шпицасти...Не знам некако ми се далеку поубави и посимпатични од заоблените...А мислам имаше и студија и анкета нешо така,па според истражувањата многу попопуларни кај народот беа шпицастите,за нив гласав...

xexe se iznasmeav za temava interesno zvuci kako prvo imam edni shpicesti gi kupiv onaka pred nekoja godina koga bea epten hit i navistina izgledaat elegantno, no definitivno glasam za zaobleni konduri, sandali, baletanki, cizmi seedno mnogu si gi sakam koga se zaobleni i ima sekakvi modeli i sportski i elegantni i ne smetam deka zaoblenite se pomalku elegantni od spicestite barem za mene! vo sekoj slucaj obozavam sekakov vid na cevli bi gi kupila site:pos2:

Јас сум за заоблени,на мои години не ни се носат шпиц за постари се...Иако шпицот се за поелгантни комбинации...

Мразам шпиц!!!:vozbud: До тој степен мрзам шпиц што дури се замислив на кој му текнало да измисли таква гломазна, неудобна, голема, несекси чевла? Ја разобликува природната форма на ногата, ја издолжува, додава неколку години плус... Шпицот го оправдувам само на свадби или на нешто слично такво свечено ама само над жени над 30. Ич не ми стои на девочиња, девојки и помлади жени :). А за елегантно, точно дека е поелегантно ама и соодветното заоблено може да делува елегантно, не е проблем тоа. Како и да е, мислам дека никогаш нема да облечам шпиц, а тие што сакаат да си го носат нека си го носат, неам ништо против, навикнав веќе :)

Во зависност од другата облека ги коминирам и чевлите но иако повеќе ги преферирам заоблените поубаво ми стојат шпиц чевли.

Па порано сакав шпиц сега зависи што носам и какви се

Какви сака нека се шпиц или заоблени, мене ми се секси и
многу сакам женска на штикла 8 цм висока и црна чорапа.:drk:
Овоа ќе да е некој фетиш?

лично ја, не ги обозавам вака шпиц чевлите, штиклите..
Што знам, можеби некако "теткински" Ми делуваат.. У секој слушај, мн поише ми се свиѓаат онака заобленки, на повисоко штикличе.. понежни

Ne obozavam spic stikli a imam edni takvi...dobri se ama ne mi se udobni za odenje...poveke sakam zaobleni,crni,do gluzd,i imam edni takvi:pipi:

Odamna nemam noseno spic i mislam deka momentalno se demode,pa taka si nosam zaobleni i takvi poveke mi se dopagaat.:pipi:

Може не е мој домејн,ама нема ништо поодвратно да се виде девојка со шпиц кондури/сандалки/чизми whatever!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom