Шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
И ние ќе земаме :D Грујич е платен зимата 5 сега ќе се приклучи, Матип како слободен го земаме, Желински за 9, овој Кариус изгледа за испод 5 ќе се земи па ќе се земаат лев бек, стопер изгледа и Геце :D

10 мил. евра му е клаузулата на Кариус

10 мил. евра му е клаузулата на Кариус
Првично така се зборуваше. 8 милиони фунти односно 10 милиони евра. Сега има шпекулации дека за 4.7 ќе го земиме. 5 и нешто иди во евра.
Мене повеќе ќејф ми правеше Тимо Хорн ама што е тука е

Последно уредено:
Првично така се зборуваше. 8 милиони фунти односно 10 милиони евра. Сега има шпекулации дека за 4.7 ќе го земиме. 5 и нешто иди во евра.

И сеа ти кажувам информација од Билд дека се 10 мил. евра, ти ми кажуваш англиски шпекулации :D
И тие 10 се малку за таков топ млад голман. :)

И сеа ти кажувам информација од Билд дека се 10 мил. евра, ти ми кажуваш англиски шпекулации :D
И тие 10 се малку за таков топ млад голман. :)
Добро де можеби се толку јас само шпекулација ставив ете и линк погоре :D Ќе видиме. Повеќе бев за Хорн ама и Кариус не е лош

Добро де можеби се толку јас само шпекулација ставив ете и линк погоре :D Ќе видиме. Повеќе бев за Хорн ама и Кариус не е лош

Мене Кариус подобар впечаток ми има оставено. Не дека детално сум ги анализирал, ама кај Кариус повеќе се приметува голманското + има три години поминато во резервите на Сити. Значи учел од различни тренери за голмани. Во Сити некој жабар му бил тренер. Знае како е веќе отприлика во Англија. Нема да плаче за дома.

Мене Кариус подобар впечаток ми има оставено. Не дека детално сум ги анализирал, ама кај Кариус повеќе се приметува голманското + има три години поминато во резервите на Сити. Знае како е веќе отприлика во Англија. Нема да плаче за дома.
Нема каде дома :D Баерн има голман, а не верувам да приплачи за во послаб клуб само за да биди во Германија. Во тој случај би бил фалш германец :D
Не го имам премногу гледано ама викаат дека нафрлените му биле послаба страна.

Нема каде дома :D Баерн има голман, а не верувам да приплачи за во послаб клуб само за да биди во Германија. Во тој случај би бил фалш германец :D
Не го имам премногу гледано ама викаат дека нафрлените му биле послаба страна.

Со 22 години нормално дека ќе има слаби страни, но добивте супер голман за малку пари. Сигурно и Хорн бил тема, но на крај се одлучиле за Кариус, значи и Клоп и скаутите го имаат истото мислење дека е подобар. Под Клоп почнавте паметно да купувате иако за јавноста не е ништо спектакуларно имиња како Зиелински, Матип, Кариус за разлика од Бентековци :rolleyes:

GKs with best save % in the Bundesliga:
1- Manuel Neuer 81.6%
2- Oliver Baumann 75.3%
3- Loris Karius 75.2%

Последно уредено:
И ние ќе земаме :D Грујич е платен зимата 5 сега ќе се приклучи, Матип како слободен го земаме, Желински за 9, овој Кариус изгледа за испод 5 ќе се земи па ќе се земаат лев бек, стопер изгледа и Геце :D
Вие сте богати

Гаитан демек пред трансфер во Атлетико за околу 25 мил. евра

BREAKING: İlkay Gündoğan will join Manchester City for €26m. Deal will be announced in the next few days [Sport1]
Do oktomvri ke pauzira ama toa nema da go sprechi transferot

@Uli Hoeneß, а за Бенатија и Мктаријан има нешто од швабските медиуми?

Дo кaј се рaбoтите сo прoдaжбaтa нa Милaн?

Штo се шпекулирa?

Арсенал моментално се фаворити за Бенатија, постирав кај вас во фан клуб :)

@Uli Hoeneß, а за Бенатија и Мктаријан има нешто од швабските медиуми?

Arsenal will make an offer for Mehdi Benatia this week. Chelsea and Man Utd are also interested [@mohamedbouhafsi]

Ova go najdov za Benatia. Po germ.mediumi nema nisto za Benatia, a za Mkhtaryan imase vcera na Bild procitav deka Chelsea se mnogu zagreani po nego i deka ima interes i od vas. No Watzke od Dortmund izjavil deka nema sansi i Mkhtaryan da go prodadat posle Hummels i Gundogan. Demek i da ne saka da go prodolzi dogovorot (koj go ima do 2017) ke ostanel vo Dortmund. Garantira Watzke deka nema sansi i Ermenecot da go prodadat no ke vidime dali ke popusti na kraj. Ako ima pritisok od nego i Rajola ne veruvam na sila da go zadrzat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom