Шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал демек ја платил откупната клаузула за Варди од 20м.

Варди треба да е будала да оди у Арсенал.
Па и не баш.
Добива поголема плата сигурно а и игра во екипа што на хартија се очекува да биде пред Лестер. А и башка Топџииве се желни за напаѓач и ќе го дочекаат со отворени раце.

Е сеа едина причина зашто не би одел во Арсенал е ако добие понуда од друга екипа. Вака во Лестер да остане ќе му биде неинтелигентен потег. Што ќе прави следната сезона? Какви се шансите дека Лестер пак ќе биде топ4? Мининмални. Што во превод значи помалку голови дадени на Варди...медиумски натписи од типот на "One hit wonder" и смрт на шансите на Варди да направи солиден трансфер со кој што ќе си обезбеди добра финансиска иднина.

Во ваква ситуација имаат once in a lifetime шанса и Варди и Махрез да направат договор за кој што до лани само сонувале, а со тоа ете и му помагаат на Лестер со парите од нив да купи останати играчи.

[DOUBLEPOST=1464988412][/DOUBLEPOST]

Филип Костиќ од Штутгарт пред трансфер во Валенсија. :)

хмм, незнам ќе видиме, од српски медии искочи информацијава дека татко му(ваљда агент) бил 3 дена во Валенсија. Ама засега нема ништо конкретно, се спомнува и Живковиќ, блабла.:)

Лестер, Евертон и ВБА заинтересирани за десниот бек на Вардар, ерменецор Хамбарџумјан.
Се спомнува цифра од 600 иљади фунти :)

Сериозно е ова за Варди?

Сaмпaoли вo Грaнaдa, 2 сезoни, 5м гoдишнo

Сaмпaoли вo Грaнaдa, 2 сезoни, 5м гoдишнo

Oд Ас ти е информацијава или и во андалузиските медиуми го има истово?
Ако е само Ас не ми е многу многу верно зашто многу глупости тропаат во последно време.
Пример Сиднеи од Депортиво го потпишаа за Барселона, а не сум сигурен дали воопшто имаше преговори. А и платава некако ептен мрсна за шпански услови, Бени во Реал не земаше повеќе од 3.5 нето, а Сампаоли 2.5. :eek:
Teшко дека би можел тим како Гранада да си дозволи толкава плата.

Ако е само Ас не ми е многу многу верно зашто многу глупости тропаат во последно време.
Пример Сиднеи од Депортиво го потпишаа за Барселона, а не сум сигурен дали воопшто имаше преговори. А и платава некако ептен мрсна за шпански услови, Бени во Реал не земаше повеќе од 3.5 нето, а Сампаоли 2.5. :eek:
Има пари Поцо, една од побогатите фамилии у Италија.

Андaлузијa и АС пренесoa.. Мoжеби препишaле едни oд други иaкo вo текстoт не пишувaше.
Спoред АС, Руди Гaрсијa е кaндидaт брoј 1 дa гo нaследи Емери.
А Мaрселињo мoждa ќе јa превземе Шпaнијa пoсле ЕП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom