Шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
nema nikakvi sansi samo ne vo milan,anceloti e toj sto go protera prakticno od timot....a po se izgleda nikade,ostanuva veren na arsenal :)

ЧЕНТО напиша:
МИЛАН СЛЕДНАТА СЕЗОНА НЕМА ШАНСА ДА БИДАТ ШАМПИОНИ АКО НЕ ПОЧНАТ ДА НОСАТ СВЕЖА КРВ ВО ТИМОТ.КАКО ПЛАНИРАШ ДА БИДАТ ШАМПИОНИ СО ИГРАЧИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА ИЗДРЖАТ 90 МИНУТИ.НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ МИЛАН АМА МИЛСАМ ДЕКА ПРИМЕТИ ДЕКА СЕ СЕ БАЗИРА ВРЗ КАКА.КАКА ДАВА ГОЛОВИ,ОРГАНИЗИРА ИГРА,ДРИБЛА И ДР.И ДРУГИТЕ СЕ ТОП ИГРАЧИ АМА ЕДНОСТАВНО ВИШЕ НЕ МОЖАТ.ДУРИ И ОВИЕ УСПЕСИ ШТО ГИ ПОСТИГНАА ОВАА СЕЗОНА ЗА МЕНЕ СЕ НЕВЕРОЈАТНИ.КАФУ ИМА 37 ГОДИНИ,ФАВАЛИ 35,ЈАНКУЛОВСКИ 30,НЕСТА 31,СИДОРФ 31,ОДО 31.СИТЕ СЕ НАД 30.ЏИЛАРДИЊО МИЛСАМ ДЕКА Е ТАПА,И СЛОБОДНО НЕКА ГО ДАДАТ.Е АКО КАКА СИ ОТИДЕ ЌЕ БИДЕ ГРДО ЗА МИЛАН!

Така и лани викаја сите дека не можат без засилувања па ете можеа. Не се секирај ти рано е Милан ќе купат толку играчи колку шо му требат. Се чека оти играчите за кој шо се заинтересирани се од Шпанија и треба да заврши првенството.
Како шо изгледа Берлускони ќе го послуша Анчелоти за трансферите и најверојатно Милан ќе ги земат Емерсон и Ето, за во одбраната не сум сигурен ама не вервам дека ќе биди звучно име оти Анчелоти верва во Каладзе, па Бонера и Малдини ќе бидат замени. Лев бек би требало да земат оти Јанкуловски е многу несигурен во одбрана, Замброта ако има можност.
Ама со Милан никогаш не се знај, можи многу глупости да се случат, Берлускони се врати а сите знајме шо прај Берлускони. Сам го има прекршено рекордот за највисок трансфер 4 пати, единствен на свето е досега. Да се надеваме и ова година да напрај едно од неговите изненадувањња и да подари еден играч од свој џеб.

Откако Јувентус ја одби понудата на Интер за Трезеге, Интер ќе се обиде да потпише со Тевез.
Според мене Тевез е многу подобар избор од Трезеге.. но конкуренцијата ќе биде голема за нгов потпис. Сите Англески клубови се заинтересирани за него..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=325042

Интер ќе прати нова понуда за Рикелме!
http://tribalfootball.com/article.php?id=43208

Sindikat напиша:
Така и лани викаја сите дека не можат без засилувања па ете можеа. Не се секирај ти рано е Милан ќе купат толку играчи колку шо му требат. Се чека оти играчите за кој шо се заинтересирани се од Шпанија и треба да заврши првенството.
Како шо изгледа Берлускони ќе го послуша Анчелоти за трансферите и најверојатно Милан ќе ги земат Емерсон и Ето, за во одбраната не сум сигурен ама не вервам дека ќе биди звучно име оти Анчелоти верва во Каладзе, па Бонера и Малдини ќе бидат замени. Лев бек би требало да земат оти Јанкуловски е многу несигурен во одбрана, Замброта ако има можност.
Ама со Милан никогаш не се знај, можи многу глупости да се случат, Берлускони се врати а сите знајме шо прај Берлускони. Сам го има прекршено рекордот за највисок трансфер 4 пати, единствен на свето е досега. Да се надеваме и ова година да напрај едно од неговите изненадувањња и да подари еден играч од свој џеб.

ЕТО ЌЕ ЗАВРШИ СТРАШНА РАБОТА ЗА МИЛАН,АМА УШТЕ НЕМА ПОВРЗАНОСТ НА МИЛАН СО ЕТО,ПОИШЕ СЕ ВРТИ НАКАЈ АНРИ КОЈ ИСТОТАКА НЕ Е ЛОШ ИЗБОР!ФАЛИ БРЗИНА ВО СРЕДИНАТА,ПОКРАЈ КАКА.ДОСТА БЕШЕ СВЕ СО СИДОРФ И АМБРОСИНИ!

ЧЕНТО напиша:
ЕТО ЌЕ ЗАВРШИ СТРАШНА РАБОТА ЗА МИЛАН,АМА УШТЕ НЕМА ПОВРЗАНОСТ НА МИЛАН СО ЕТО,ПОИШЕ СЕ ВРТИ НАКАЈ АНРИ КОЈ ИСТОТАКА НЕ Е ЛОШ ИЗБОР!ФАЛИ БРЗИНА ВО СРЕДИНАТА,ПОКРАЈ КАКА.ДОСТА БЕШЕ СВЕ СО СИДОРФ И АМБРОСИНИ!

Не не, шансите Анри да дојди во Милан се многу мали. Цела шпекулација за Анри е започната од една негова испревртена изјава, Милан официјално не бил заинтересиран. Ето е баран од Анчелоти шо значи доколку Барса одлучи да го продаде сигурно ќе оди во Милан. Плус нешто се раскарани во Барса со Роналдињо и смачено му е од расистички дофрлувања.

Ама ништо не се знај чекаме да заврши шпанското и да започни Милан со трансфери.

Андраде во Мадрид на прегледи Р.Мадрид поточно, за сума од 12м
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=325309

друго мене најразумно ова ми изгледа Киву во Интер, И на негово место Хуан во Рома кој сам кажа дека гори од желба да игра за Рома, така да рома ќе добие ем доста пари и ем кќе земе добар дефанзивец.

http://tribalfootball.com/article.php?id=43210

по се изгледа барса ке се офаjди со анри :(
нека игра како што не играше во Arsenal и нека постигне се што не постигна со arsenal...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom