- Член од
- 19 март 2007
- Мислења
- 6.574
- Поени од реакции
- 164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vlatko_Rusin напиша:Рамон Калдерон: Кака ќе ни се придружи, порано или подоцна!
Претседателот на Реал Мадрид е сигурен дека Кака ќе стане нов член на Реал.
читајте тука
Cocacola напиша:Nene Kaka ke ide u Real a ke se vrati u Milan na 30 i neshto godini koa ke mu dojde vremeto uste e mlad za Milan u Milan se ide na 30 i 4-5 godini... Kaka ke ide u Real i posle 6-7 godini ke se vrati u Milan da si ja zavrsi karierata kako drugite...I Ronaldinho ke ide na 30 i neshto i C.ronaldo i Henry pa i Kaka ke se vrati...Koga ke mu e vremeto![]()
Cocacola напиша:Понудата од 3.810.000 милиони евра е супер цифра која Новески ја добива од Келн иако главните погледи на нашиот дефанзивец се насочени кон Англија и преговорите со екипите на Евертон Тотенхем и Портсмаут. Во Германија за битолчанецот интерес има од Баерн Леверкузен и Келн, додека Лацио и Фиорентина ги скенираа настапите на Новески на квалификациските средби со Хрватска и Израел.
Sindikat напиша:Море шо кажа сега се посра. Лига на шампиони брат доминација, куро ме боли мене ако сакат и по 50 години нека се играчите. Можи и по 20 да имат сите па врска да немат.
Иначе Кака нема да оди во Реал то на сите му е јасно, а ти можи колку сакаш да плачиш и да се лигајш пак Милан шампиони ќе бидат и Кака ќе игра за нив.