Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Lavot напиша:
Дали гледате, дали би гледале и што мислите воопшто за нив...

Кратко и јасно.. Не гледам ,не сакам да ги гледам и тоа се филмови наменети за млади женкари :helou:

Spanskite serii treba da se zabranat so zakon!Nisto poucno od niv,vo sekoja serija-isti glumci,ista tema...gluposti!Placki,ligusenje,pa sekoj so sekogo ke se spletka...BEZVEZE!

Kakvo gleanje seriite ne gi biva za nisto

Не гледам. Гледав само Млади Бунтовници - ЗАКОН беше

sporano koga bev maaaaaaaaaal gledav, ama pojke ne zaso zakluciv deka se sranj*. isti glumci, ista tema. placenje kur*anje, lizen*e, ligusenje , solzi(od mama) :uvo: i to.. se na se, mn se glupi

имам гледано само 2
КАсандра(бев многу мала и ми беше интересно)
Млади Бунтовници(ама на крај ми се здосади и ја замразев )

Не ги гледам од едноставна причина што појма немаат од глума...ако еден почне д аплаче уште 10 плачат заедно со него...уффффффф..иста содржина кај сите ме сакаш не ме сакаш не се сакаме...

ги гледам американскиве серии и хрватските(љубав у залеџу и обични људи ,вила марија многу ја мразев )

Касандра(нормално) млади бунтовници добра серија,Дивиот Ангел и таа ја гледав:bilokojzbor:
Хрватскиве слабо Љубов во офсајд беше добра оваа Обични људи ТИЊА врска нема Ме нервираат нивните нови Хрватски зборови
''кај ти е'',''френдица'',бoјфренд'' ајјј гитла

Најдобар начин за перење мозок на народната маса

abe ne se nisto posebno sapunici kako sapunici!ama barem nauciv spanski od niv!toa im e dobra prednost!

Е за то потрошено време учејќи шпански, може да се стане доктор на науки... :)

Самата телевизија е најдобар начин за перење мозок на народната маса.Затоа не гледам телевизија а најмалку шпански,хрватски или не знам какви серии.Одвратни се

ne gleam ic spanski serii ali samo koga nekoi se pleskaat! normalno!!!!!

Подобро воопшто не би гледал ТВ, отколку шпански серии

lele POR TU AMOR mi bese najomilena serija a posebno glavnite likovi i stvarno bese mn interesen toj del so moreto i toa posle voopsto mn mi bese interesna serijata....a ina4e ja gledam serii koa neam so da praam a ako imam so da praam ednostavno zaboravam deka postojat! a ina4e sea na odmorov gledav se so mozev! hehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom