Шпански серии

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
aaaaaaaaa priznavam...ko kopilj gi gleav onaka nemav so da praam i gleav spanski serii jes da se smeev poso bea bedni i ocajni...i toa frkata so "mladi buntovnici" neznam "rubi" i takvi stvari...ali sea ne da se sranje,pa i toa izziveanite prikazni i melodrami ebate so dobra baba,devojka bez roditeli,bogat decko(ili obratno) pa los decko i losa zenska i nekoe dete sto ispagja na kraj deka ima 6 majki i minimum 3 tatkovci...gi mrzam i koa kje vidam shpanska serija odma menjam...si davam za pravo da kazam i deka moite drugarki gi mrzat taka da mislam deka denes shpanski serii gledaat samo uste babite :)

Kasandra e prvata i poslednata spanska serija sto sum ja gledal i sto nekogas ke gledam:)

МРЗАМ серии, а поготово шпански!
И ги мрзам сите наши телевизии, а поготово А1, што до БЕСВЕСТ замараат со глупи шпански серии. Ако приметите во нивната програма, секој ден даваат отприлика по 2-3 различни серии, и дневно секоја од нив ја репризираат по 2-3 пати. :nesvest: Во секој момент од денот на некоја од нашиве телевизии има шпанска серија. :ija:
Мамата нивна...па има и луѓе што не сакаат да гледаат тоа бе :nerv:

Шпански серии не гледам , иако гледам америкнски серии , ги гледам Изгубени , Волшебнички и Очајни домаќинки.Друго не ...

Luge koj go vnese prviot spanski film - sapunica vo makedonia e stvarno idiot, pa zenive nemozes da gi trgnes od televizorot. A najlosoto e sto im se malku na odicnite programi, pa dremat i na kablovska i satelitska.

osicka напиша:
Luge koj go vnese prviot spanski film - sapunica vo makedonia e stvarno idiot, pa zenive nemozes da gi trgnes od televizorot. A najlosoto e sto im se malku na odicnite programi, pa dremat i na kablovska i satelitska.
Има и исклучоци.Јас,на пример,мразам шпански серии бидејќи скоро сите ја обработуваат истата тематика-они се сакаат,ама после дознаваат дека се брат и сестра,па на крај ќе испадне дека не се и живеат хепили евер афтер.Патетично...:lud:

abe koja i serija da ja pochnesh da ja gledash na tv e interesna, bez razlika za shto e. a gi ima nad 1500 serii deneska i shpanski i angliski itn itn. jas si gi gledam ovie americhkive zatoa shto povekjeto se razlichni...ali ovie shpanskive site se isti i vekje nemozham da gi trpam. tie fm, mladi buntovnici, itn itn nikoash ne gi gledaf i ne znaef zoshto site se zarazeni za nif koa ne se uopshte realni. na 15 godini se zaljubile site ko nenormalni i mislat deka do krajot na zhivotot ke bidat zaedno...gluposti. ali sepak svakjam lugjeto zoshto gi gledaat, zatoa shto edna epizoda da fatish, i interesni ti stanuvaat. takvi se napraveni tie serii, da zarazat i da te vovlechat, bez razlika kolku se glupi

Мислам дека треба да се запали тоа све и готово

PA porano gledav spanski serii i toa mnogu...no sea vo momentv ne gledam ni edna ..Stvarno se gluposti sekoja serija ista...aj tolku od mene

Ne gi gledam, nemam ni vreme a i ne mi se ni interesni. Seto toa e deja vous

исто срање пак и пак и пак додека не ти го исперат мозокот па тоа треба да се исфрли од употреба под хитно

spanski serii.... u site ednata ista "prikazna" so se vrti u sekoja epizoda.... trosenje vreme bezveze... vakvite serii samo za babite, koi nemaat popametna rabota za rabotenje....

Porano gledav epten. Sea ic. Osven onie so se spanski ali tinejdzerski. Ima eden "Un Paso Adelante" na prva so go davaat toj mi se svigja onaka ne e od onie voobicaenite.

Porano gledav poveke i stvarno gi gledav so vnimanie.
Ama sega gledam mnogu retko i ja gledam cekor napred na MTV

ма све тоа у ѓубре , неможам да ги поднесам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom