Шпанија прифати да гостува во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Извинете вака, ништо лично ама коментариве ви се глупи. Вие ќе одите на стадион да навивате за Македонија и да ја поддржувате неа, или да врискате по Торес, Фабрегас, Иниеста и штознам кој? Како ЈБТ-овкине што ги гледам секој ден сте станале. Дадоа илјадарче за со Холандија Ван Перси да го виделе:tapp:. Сфаќам дека Шпанциве се велесила, европски првак, но не значи дека треба да им се потчинуваме и да ги сметаме како богови, како што направивме со Англичаните, им се потчинувавме па не исмеваа.
И како што кажа Ацид, за една година можат многу работи да се случат, а и Вест не ми е некој сигурен извор, според нив требаше да играме и со Аргентина пријателски двомеч, ама некако не го изигравме :)

Ваљда и трибините ке бидат готови до тогаш. :vozbud: Свршаање

Замислете како ке биде: "Шумуликовки му ја одзема на Чави на средината ,додава до Пандев , одличен потег на Пандев се ослободи од Пујол , Еден на Еден со Касиљас УДАР!!! и ГОООООЛ!!!! Води репрезентацијата на Македонија....(многу фантазирам ) :vozbud:
Пандев го има неколку пати дресирано на Касиљас.:vozbud::vozbud:

аааааааааааааааааааааааааа уште од сега резервирав место на јужна за мене :vozbud::vozbud::vozbud:
добро ако биде готова северна може и таму:icon_lol:

И нема теоретски шанси да биде бесплатно зашто сите ќе сакаат да одат. Вака со карта околу 1500 денари ќе нема да сакаат сите да сакаат:) Јас ќе одам тоа знам :vozbud:

ќе свршам!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
fernando_torres.JPG

Се придружувам кон честитките пејо :pos: :pos: :pos:
Еден од моите омилени фудбалери :zver:
После доаѓањето во Скопје на Торес очекувам да потпише за Милан (една од моите желбички:)) :vozbud: :icon_lol:

Извинете вака, ништо лично ама коментариве ви се глупи. Вие ќе одите на стадион да навивате за Македонија и да ја поддржувате неа, или да врискате по Торес, Фабрегас, Иниеста и штознам кој? Како ЈБТ-овкине што ги гледам секој ден сте станале. Дадоа илјадарче за со Холандија Ван Перси да го виделе:tapp:. Сфаќам дека Шпанциве се велесила, европски првак, но не значи дека треба да им се потчинуваме и да ги сметаме како богови, како што направивме со Англичаните, им се потчинувавме па не исмеваа.
И како што кажа Ацид, за една година можат многу работи да се случат, а и Вест не ми е некој сигурен извор, според нив требаше да играме и со Аргентина пријателски двомеч, ама некако не го изигравме :)

Македонија ќе игра со европскиот шампион. Нема поубаво, добро ако го исклучиме светскиот шампион:)
Јас сигурно дека ќе навивам за Македонија, ама убаво е да се видат нашиве покрај толку ѕвезди. Тогаш им треба најголема подршка.
И не криши филм дека нема да дојдат:)
За преговорите со Шпанија знам веќе неколку месеци, изјавуваше секаде раководството дека се преговара.
Јас мислам ќе дојдат.
Прво сакале Бразил ама многу услови имале, за разлика од Шпанциве.

Ај после ова пријателска со Италија ќе ве молам:)

кога ќе сфатат кај уствари треба да допатуваат. :)

Ех де, не доаѓа првпат Шпанија тука, втор пат ќе им биде. Англија била два пати, Холандија исто, европскиот шампион Данска едвај извади реми, Хрватска во два квалификациски дуели нема победа во Скопје. Сакам да кажам не сме Бурунди ипак :pos2:
Туку.. северна трибина ќе биде готова или тешко? :jaj:

Еден од моите омилени фудбалери :zver:
После доаѓањето во Скопје на Торес очекувам да потпише за Милан (една од моите желбички:)) :vozbud: :icon_lol:

Море ако не потпише уште од сега...:))))

Остај што ке дојдат,ние тука ке им ја наполниме мрежата да знаат кој е кој.
Ке ги засрамиме како никој:)

http://www.ffm.com.mk/mak/vest.asp?id=2106 -Запазете на крај што пишува...Копилињата ке идат да гледаат Реал - Јуве ц ц ц:tapp:
Вишокот финансии мора некаде да се потрошат :). И Бучко беше со синчињата да си гледа САД - Србија кошарка пред некоја година во Белград. И син му на БЦ беше минатата година да гледа НБА во Америка едно две-три недели. Ништо не ме чуди.

Идаммммм колку сака нека е карта.
Па уште и северна да е готова.

Игравме со Холандија, немаше фудбалери од Манчестер.
Ќе играме со Шпанија, пак нема да видам фудбалер од Манчестер.
Малер! :tapp:

Но, сепак ќе дојдам. :)

торееес...еден од моите омилени фудбалери во скопје:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
во јуни таман и северна ке биде направена...ау каква атмосфера ке има:vozbud:
content%5Cfernando-torres%5Cgallery%5Cfernando-torres-28.jpg

:drk:

Aбе шо се палите коа нема да дојдат...Мада ми се омилени и би сакал али..
Ке се откажат...(мн сме јаки)
И ако дојдат ке дојдат со втор тим..Ни касиљас ни виља ни торес никој..:nenene:

Toрес ке биде повреден и нема да игра . . . you will see , you will see .:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom