Шопинг во Солун

• Креатор на темата Креатор на темата Keti**
  • Време на започнување Време на започнување
Кажувајте цени, викаат многу евтино бил шопинг во Солун, а имало и голем избор.
Никад не сум бил, а сакам да идам, пошо викаат има тезги со тренерки "adidas" по 4 пара за 2000 денари..
Имало и гаќи 15 пара за 100 денари ,ама викаат сите биле со дупка од позади ,иди бе што има врска дупките важно од ГРЦИЈА СЕ ОД СОЛУН.

--- надополнето ---

И ја на 15 идам попустите да ги фатам ке седам 2-3 дена и назад скопје само незнам дали у космос или тоа улицата ( цимицки мислам се викаше :) ) иначе летоска бев и у она мега аутлет појаките марки ги има исто ама видов нешто у космос излеа заебаваат со цените , у мега аутлет купив едни папучи од O'neill за околу 7,5 евра идам у космос 15 евра истите папучи у истата продавница на O'neill , после у ова мега аутлет една мокасинки од Sergio Tacchini татко ми сакаше да ги земе беа од 70 евра на 30 спуштени и вика ај у космос ке ги зеам иде у космос за 45 евра а пишува попуст а си нема везе лажат народ сите у космос и колат со цените :) Ама такви сме ние пак ке идеме и пак и пак колку и да не ебаваат :)
Абе природа ,бараш уште и уште и....

Јас за Нова година ќе одам и плус попустите да ги фатам,ќе им оставам многу пари.Запишете ме во патриотската книшка на предавник.
Може да допишете и дека често одам доле.Ако тоа беше намерата на прашањето :)

од 15ти т.е годинава вајда ќе почнат од 17ти јануари попустите, понеделнички.
Сега може само некои 20% да фатиш новогодишен попуст.
А после 17ти со 70% попуст може да се изнакупиш се и сешто за џабеее.
Јас ако соберам некој денар одам после 20ти :)

Имало и гаќи 15 пара за 100 денари ,ама викаат сите биле со дупка од позади ,иди бе што има врска дупките важно од ГРЦИЈА СЕ ОД СОЛУН.

--- надополнето ---

Абе природа ,бараш уште и уште и....
Што сме хејтери! :)

Што сме хејтери! :)
Абе тешко дека ке се разбереме ,ти си ин и сигурно лајкнуваш шопинзи кај ебачите ,ама затоа си кул.
Јас сум прост и старомоден и ке ти кажам со еден збор што сте , бескичмењаци

Абе тешко дека ке се разбереме ,ти си ин и сигурно лајкнуваш шопинзи кај ебачите ,ама затоа си кул.
Јас сум прост и старомоден и ке ти кажам со еден збор што сте , бескичмењаци
Значи нешто у скопје што ти го шитка за 5000 таму го наогаш за 50 евра , сакаш така некој да ти праи да те краде ке купиш еднаш два пати ама ке си напраиш рачунка и ке видиш колку ти се исплати да идеш у Солун , ти ко што знам не живееш у македонија и ист си ко оние он Австралија немој да сте го смениле името се праат најголеми патриоти ( да не се сватиме погрешно и ја не сакам да се смени името кажувам пример што ме иритира највеќе) ама таму си зима паричка си има живот како што сака секој да посака све му е топ ама он е најголем македонец а да пушти некој динар , да 'рмба за 200 евра цел месец тука . Чим оние егејцине што све е заради нив спорови ова она највеќе што се бунат да не идеме , куќи лево десно идат у грција по 5 месеци , ја зашто да се мислам ? Демек патриот ? Дојди тука живеј една година и после кажи ми дали ке идеш у Солун или не . А знаеме најголемите патриоти сега кај се , тие што највеќе ја сакаа држава , што се бореа за неа ...

Машала, машала појачување имало! :vozbud: Нема книшка за предавници, ама има за патриоти, помалку се и полесно е за евиденција. :smir:

Патриотите оддамна изумреа,некаде во 1903. Сега останаа само ликови кој глумат патриоти за широки народни маси,мене тоа не ме допира ни најмалку. :smir:

Фино! Колку пари им остави? Што си се поднови?

Машала, машала појачување имало! :vozbud: Нема книшка за предавници, ама има за патриоти, помалку се и полесно е за евиденција. :smir:

Колку пари им остави, шо има везе тоа колку пари си оставил, барем од кошуљите низ бутициве кај нас по 1500 денари шо ги продаваат, таму има по 25-30 евра, ама да знаеш што си купилм ти зборам сега ако пазаруваш од Пул едн Бир, Бершика, Зара ... Сега ако некој, а можда има и такви тука што можат и од Replay, Diesel и вакви слични да купуваат марки да купуваат.

А и да ќе заборавев, ќе осетиш убава пред празнична атмосфера, со прекрасно украсен Солун, ќе јадеш гиро и ќе се вратиш :)

А вакви патриоти ко вас, ехее во државата наша има колку сакаш.

Колку пари им остави, шо има везе тоа колку пари си оставил, барем од кошуљите низ бутициве кај нас по 1500 денари шо ги продаваат, таму има по 25-30 евра, ама да знаеш што си купилм ти зборам сега ако пазаруваш од Пул едн Бир, Бершика, Зара ... Сега ако некој, а можда има и такви тука што можат и од Replay, Diesel и вакви слични да купуваат марки да купуваат.

А и да ќе заборавев, ќе осетиш убава пред празнична атмосфера, со прекрасно украсен Солун, ќе јадеш гиро и ќе се вратиш :)

малечко детуле - си погрешил што си погрешил , ама имам утеха за тебе за да се исчистиш од гревот- катадневно да ја применуваш без исклучок -Ежедневнаја молитва о проштении грехов

А чекај, 25 евра колку денари се ?

Абе кој курац поефтино било... јас бев у космос пред 3-4 месеца и нема ништо поефтино од овде.
Има голем избор можам да признаам, убаво е да се прошеташ некој викенд да си купиш нешто ама шо викате адидас тренерки 2000 денари 4 пара... :pos:
Во спортските продавници адидас најк... исти се цените може и поскапи малку а попуст не сум фатил у космос тогаш можеби е поефтино :)

Абе кој курац поефтино било... јас бев у космос пред 3-4 месеца и нема ништо поефтино од овде.
Има голем избор можам да признаам, убаво е да се прошеташ некој викенд да си купиш нешто ама шо викате адидас тренерки 2000 денари 4 пара... :pos:
Во спортските продавници адидас најк... исти се цените може и поскапи малку а попуст не сум фатил у космос тогаш можеби е поефтино :)
Е да тука си у право ако не е попуст ке те изгорат ама кога е попуст попуст е 50% не како нашиве , попуст напишале влагаш попуст ти вика од 9500 на 9200 . Ја еднаш у солун начекав цел адидас(буквално цел) на 50% попуст све џабе . Ама тоа кога се попустите, вака оган го гори брезово :)

Колку е ? 1500 денари ти се ама да знаеш си купил салам кошула, а не турските од нашиве бутици.
http://forum.kajgana.com/member.php?7527-cool

Пак истите пари ги даваш. Ако се нема пари, се нема нити за брендирана кошула нити за некоја од пазар. Или сакаме да бидеме џекчиња па да носиме лакоста кошула :toe:

Пак истите пари ги даваш. Ако се нема пари, се нема нити за брендирана кошула нити за некоја од пазар. Или сакаме да бидеме џекчиња па да носиме лакоста кошула :toe:
Пријателе, ти зборам за кошула/и од Бершика, Пул енд Бир, Зара .. Значи цените таму се околу 25 евра, значи 25 евра ама квалитет кошули, ти кажувам од искуство, имам некој пред година и повеќе купени, сега да ги облечеш ко нови се, а овие тука, плати ги некој и по 1500-2000, стај ги 2 пати у машина и фрлај ги...

А и да ќе заборавев, ќе осетиш убава пред празнична атмосфера, со прекрасно украсен Солун, ќе јадеш гиро и ќе се вратиш :) А вакви патриоти ко вас, ехее во државата наша има колку сакаш.

Ајде де, да не те гушнаа од милина кога те видоа?! Со „еврата“ кои што си им ги дал си можел и овде да го купиш истото, не се лажи дека си купил оригинал. :smir: Никогаш нема да дознаам колку е убаво кога ќе појдеш на каса да им оставиш куп пари, а тие ти викаат дека си Скопјанец и ти кажуваат дека Беломорска е нивна, изгледа е исто `ко реклама за Мастер картица. :raz: ПРАЈСЛЕС!?
Парите ќе ги оставам во мојата држава и ќе платам со денари. На тој начин парите остануваат да вртат во државата, а со плаќање во денари колку толку ја одржувам стабилноста на денарот. Сама не можам да направам многу, АМА барем правам нешто! :smir:
Сеедно ми е каков патриот мислиш дека сум, ЈАС сум патриот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom