Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој кога се попустите во Зара ?
Си ебаа мајката овие со кризава. Во Mega Outlet ми ги уништиле Најк и Адидас аутлетите, сега се како обични продавници со retail цени...
Кажете некој друг аутлет добар или слично![]()
Adidas factory outlet i Sportoutlet tamu u blizina na megaoutlet se
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Не сум сигурен дали е баш тоа тој кинески маркет што го бараш, само го преведов со гутл транслате тоа кинески маркет=κινεζική αγορά и ми искочи ова:А дали некој точно знае кај се наоѓа тоа кинескиот пазар од кајшто пазаруваат нашиве бутици. Би било добро да ја пишете точната адреса и бр. да можам барем со навигација да ја најдам пошо не е сеа сезона на попусти![]()
да тоа е,чајна таун..али не даваат кинезиве на парче да зимаш,пример минимум 15 фармерки од тој број и така..Не сум сигурен дали е баш тоа тој кинески маркет што го бараш, само го преведов со гутл транслате тоа кинески маркет=κινεζική αγορά и ми искочи ова:
Не работи во недела, само рестораните.Здраво, дали може да ми кажете дали во недела работи Космос и ако работи до колку часот?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000579606633Преку која агенција е најдобро да се оди до Солун?
Нема на што.Фала Леандра.![]()