Шопинг во Солун

• Креатор на темата Креатор на темата Keti**
  • Време на започнување Време на започнување
Нема на што.
Само не би ти препорачала сега да одиш во Солун зошто е пекол. Ужасно е жешко неможеш да прошеташ како човек, нека залади малку.

Сега би сакал да одам зошто после тоа заминувам надвор од државава и нема да имам можност.

Сега би сакал да одам зошто после тоа заминувам надвор од државава и нема да имам можност.
Земи си резерви на вода и клима со тебе, не се дише таму буквално се вариш. Скопје е ладно :)
А овие ќе те остават низ центар, тек потоа ќе те носат Космос. Со среќа :)

Што мислите за месецов ќе има попусти? Или слабо пошто гледам секоја година се потапа работи има.. пред 3-4 години било лудница..
планирам накај 15 да идам..месецов..

Што мислите за месецов ќе има попусти? Или слабо пошто гледам секоја година се потапа работи има.. пред 3-4 години било лудница..

Има попусти јас сега ќе одам викендов.

Од 15ти почнуваат попустите во Космос. Јас бев пред 3-4 дена во Солун, но не бев во Космос туку еден аутлет близу Солун. Цените упола, спортска опрема колку сакаш. Јас се изнакупив. Adidas, Reebok, Under Armour, Nike, Salomon тотално све има.

Иначе не ти препорачувам да одиш на оваа температура во Солун. Таму ми измери во кола 47. Па сега види ти дали ќе одиш. :D

Од 15ти почнуваат попустите во Космос. Јас бев пред 3-4 дена во Солун, но не бев во Космос туку еден аутлет близу Солун. Цените упола, спортска опрема колку сакаш. Јас се изнакупив. Adidas, Reebok, Under Armour, Nike, Salomon тотално све има.

Иначе не ти препорачувам да одиш на оваа температура во Солун. Таму ми измери во кола 47. Па сега види ти дали ќе одиш. :D

Aиии.. ке умрам таму чоек хаха.. Иначе можеш да ми кажеш каде е тој аутлетот и како се вика? Пошто идам со автобусиве обично да знам како да го најдам.. :D
--- надополнето: 8 август 2012 во 22:16 ---

Aиии.. ке умрам таму чоек хаха.. Иначе можеш да ми кажеш каде е тој аутлетот и како се вика? Пошто идам со автобусиве обично да знам како да го најдам.. :D
--- надополнето: 8 август 2012 во 22:16 ---

Ако идеш со автобус неможеш да го најдеш. Само со кола можеш. На излез од Солун е, пред патарината. Пишува со големи букви Адидас и Рибок. Патики Адидас купив лани, беа 130 евра кај нас, во Космос и во Софија Сити Мол, и сеуште се иста цена. Одам во аутлетот, цената упола.

Може и со автобус, јас пред скоро 2 години бев и прво во градот 5 саати, па во космос незнам 1 или 2, и на крај биравме дали сакаме во аутлетот или во Џамбо. Така да распрашајте се по агенциите какви понуди имаат.

Ај луѓево што одат на шопинг во Солун нека ми кажат дали има некој автобус, име на агенција што се враќа покасно од 17 30 ?

Ај да ми кажи некој дали кога ќе излези нова роба есен/зима има добри модели и дали се многу скапи ?

Ај да ми кажи некој дали кога ќе излези нова роба есен/зима има добри модели и дали се многу скапи ?
Цените ти се стандардни,пример бершка некое парче облека ако е 1200 тука таму ќе биде 20 евра..Имаш поголем избор само,H i M исто тука се цените има безброј вакви продавници..имаш и за со подлабок џеб Серџио тачини нагоре по 50 евра и така..Па сеа пресметај си дали се исплати.Али до 15 Јануар коа почиња зимскиот попуст не очекувај брендирана облека за 5-6 евра што се наоѓа за време на попусти:) И за најк таа е цената 70-100 евра за патики,за облека зависи од моделот.
Има доста работи само зависи колку имаш за трошење.Ја бев при крај на Мај и пример фармерки од Зара беа 20-25 евра кратки,без попуст ..маици по 10-15 евра.

Цените ти се стандардни,пример бершка некое парче облека ако е 1200 тука таму ќе биде 20 евра..Имаш поголем избор само,H i M исто тука се цените има безброј вакви продавници..имаш и за со подлабок џеб Серџио тачини нагоре по 50 евра и така..Па сеа пресметај си дали се исплати.Али до 15 Јануар коа почиња зимскиот попуст не очекувај брендирана облека за 5-6 евра што се наоѓа за време на попусти:) И за најк таа е цената 70-100 евра за патики,за облека зависи од моделот.
Има доста работи само зависи колку имаш за трошење.Ја бев при крај на Мај и пример фармерки од Зара беа 20-25 евра кратки,без попуст ..маици по 10-15 евра.
ПА како што објасни се исплаќа да се појди до солун.И овде се даваат истите пари само што има мн помал избор.Значи има доста добар избор нема шанси да не се бендиса нешто.Оти зимата за нг тие што беа кажаа дека понудава била доста намалена од порано

ПА како што објасни се исплаќа да се појди до солун.И овде се даваат истите пари само што има мн помал избор.Значи има доста добар избор нема шанси да не се бендиса нешто.Оти зимата за нг тие што беа кажаа дека понудава била доста намалена од порано
Да намален е малце изборот али проблемот со кризава е што нема толку попусти,они ја продаваа целата летна колекција пример и тоа што ќе остане идеше џабе цена патики од 100 на 30 евра.Е оваа година имаше послабо тоа,пак се наоѓаше али не толку работи.Али за нова колекција без попуст избор си има,само тие што иделе порано научени као мене од одмор или 15 јануар/јули(сезонски попусти) и ќе начекаш нешто за џабе цена:icon_mrgr: и сеа демек нема избор.Нема шанси да не ти се свиѓа ништо..е и совет незнам дали им важи и ван туристичка сезона али ако напраиш над 100 евра сметка,побарај им лифче за данок враќање на граница.

Да појдам денојве Солун че начекам попусти некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom