Шопинг во Солун

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Знае некој кога се попустите во Зара ?

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
А дали некој точно знае кај се наоѓа тоа кинескиот пазар од кајшто пазаруваат нашиве бутици. Би било добро да ја пишете точната адреса и бр. да можам барем со навигација да ја најдам пошо не е сеа сезона на попусти :icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Си ебаа мајката овие со кризава. Во Mega Outlet ми ги уништиле Најк и Адидас аутлетите, сега се како обични продавници со retail цени...

Кажете некој друг аутлет добар или слично :)

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Си ебаа мајката овие со кризава. Во Mega Outlet ми ги уништиле Најк и Адидас аутлетите, сега се како обични продавници со retail цени...

Кажете некој друг аутлет добар или слично :)
Adidas factory outlet i Sportoutlet tamu u blizina na megaoutlet se

Sent from my E15i using Tapatalk 2

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Adidas factory outlet i Sportoutlet tamu u blizina na megaoutlet se

Sent from my E15i using Tapatalk 2
Ај ако не те мрзи да ми покажеш на Мапа, зашто Sportoutlet мислам го знам (по истата улица на MegaOutlet е), Sport 2000 се вика така? :)

Член од
31 март 2011
Мислења
102
Поени од реакции
18
ej luge da ve prasham dali popustive se odnesuvaat vo globala samo na garderoba ili ima popusti i na nesto od tehnologija (telefoni, laptopi.....)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.393
мислам дека се исти цените на тоа,е изборот едино е поголем.
Него бил некој деновиве во космос?како се цените?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
А дали некој точно знае кај се наоѓа тоа кинескиот пазар од кајшто пазаруваат нашиве бутици. Би било добро да ја пишете точната адреса и бр. да можам барем со навигација да ја најдам пошо не е сеа сезона на попусти :icon_lol:
Не сум сигурен дали е баш тоа тој кинески маркет што го бараш, само го преведов со гутл транслате тоа кинески маркет=κινεζική αγορά и ми искочи ова:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.393
Не сум сигурен дали е баш тоа тој кинески маркет што го бараш, само го преведов со гутл транслате тоа кинески маркет=κινεζική αγορά и ми искочи ова:
да тоа е,чајна таун..али не даваат кинезиве на парче да зимаш,пример минимум 15 фармерки од тој број и така..

Член од
13 јуни 2012
Мислења
21
Поени од реакции
6
Здраво, дали може да ми кажете дали во недела работи Космос и ако работи до колку часот?

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Преку која агенција е најдобро да се оди до Солун?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Здраво, дали може да ми кажете дали во недела работи Космос и ако работи до колку часот?
Не работи во недела, само рестораните.
Преку која агенција е најдобро да се оди до Солун?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000579606633
Повели.

Kajgana Shop

На врв Bottom