Исто време,кога и сите останати.Знае некој кога се попустите во Зара ?
Adidas factory outlet i Sportoutlet tamu u blizina na megaoutlet seСи ебаа мајката овие со кризава. Во Mega Outlet ми ги уништиле Најк и Адидас аутлетите, сега се како обични продавници со retail цени...
Кажете некој друг аутлет добар или слично
Ај ако не те мрзи да ми покажеш на Мапа, зашто Sportoutlet мислам го знам (по истата улица на MegaOutlet е), Sport 2000 се вика така?Adidas factory outlet i Sportoutlet tamu u blizina na megaoutlet se
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Не сум сигурен дали е баш тоа тој кинески маркет што го бараш, само го преведов со гутл транслате тоа кинески маркет=κινεζική αγορά и ми искочи ова:А дали некој точно знае кај се наоѓа тоа кинескиот пазар од кајшто пазаруваат нашиве бутици. Би било добро да ја пишете точната адреса и бр. да можам барем со навигација да ја најдам пошо не е сеа сезона на попусти
да тоа е,чајна таун..али не даваат кинезиве на парче да зимаш,пример минимум 15 фармерки од тој број и така..Не сум сигурен дали е баш тоа тој кинески маркет што го бараш, само го преведов со гутл транслате тоа кинески маркет=κινεζική αγορά и ми искочи ова:
Не работи во недела, само рестораните.Здраво, дали може да ми кажете дали во недела работи Космос и ако работи до колку часот?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000579606633Преку која агенција е најдобро да се оди до Солун?
Нема на што.Фала Леандра.