Шо мислите за наочариве?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Сите сте запнале 2000 денари, ете на пазар 200-300 денари се а можда и поефтино.

И 300 е многу ако немаат функција .
Зашто би трошел пари да имам наочари без диоптер , кој не штитат од сонце и немаат никаква ама апсолутно никаква функција ?
Ќе добиете +10 на интелигенција или урбаност ?

Ако немаат реална функција (без диоптер) ондак се трошок на пари . И тоа не е мал трошок , околу 2000 денари за глупост. Можеби изгледаат интересно сега , ама сите (а веќе голем дел поседуваат вакви) кога ќе ги носат на улица многу глупаво ќе изгледа, многу униформирано.

Брат ми ми купил од Франција за 3.99 евра

Ако ги купуваш без диоптер колку да бидеш фенси, подобро не ги купувај зошто има куп такви типци што се шетаат низ Скопјево и се под импресија дека се кул. Мене лично многу ми се допаѓаат, но оние што се наменети исклучиво за подобрување на видот. Јас имам исти всушност, но за читање.

Многу ми се свиѓаат, понекогаш размислувам дали да си купам. Страв ми е да не ми тежат волку големи стакла :pos:.
Интересни ми се многу, сум видел дека се повеќе и повеќе ги носат, ако приметивте и Тони Зен кога беше на гости во шоуто после Срвајвар носеше вакви. Гугл не ми најде слики со машко, па ги закачив овие каде што ги носи женско.

Uploaded with ImageShack.us

Тебе брат пичињава ти се свиѓаат, не наочарите (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom