Сите сте запнале 2000 денари, ете на пазар 200-300 денари се а можда и поефтино.
по 600-700 ден се , и ШО? за мода?! Не дај боже да очорат па тогаш нека бркаат мода..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите сте запнале 2000 денари, ете на пазар 200-300 денари се а можда и поефтино.
Ако немаат реална функција (без диоптер) ондак се трошок на пари . И тоа не е мал трошок , околу 2000 денари за глупост. Можеби изгледаат интересно сега , ама сите (а веќе голем дел поседуваат вакви) кога ќе ги носат на улица многу глупаво ќе изгледа, многу униформирано.
Многу ми се свиѓаат, понекогаш размислувам дали да си купам. Страв ми е да не ми тежат волку големи стакла.
Интересни ми се многу, сум видел дека се повеќе и повеќе ги носат, ако приметивте и Тони Зен кога беше на гости во шоуто после Срвајвар носеше вакви. Гугл не ми најде слики со машко, па ги закачив овие каде што ги носи женско.
Uploaded with ImageShack.us