Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е сеа нигде не пишав дека сум шмизла ниту пак дека ми се свиѓаат таквите туку баш напротив..затоа друг пат кога ке цитираш убаво прочитај си се а не само последното напишано!:nesum:Sina^ напиша:aham dap citnav zs sum te citirala zs ona izviniiiiiiiiiiiiiii duso toa te pravi smizla i neznam so dr. pisuvase ali smizla ne si ako odis po opredelini pravila i ne se ponasas ko site navieni
~ThE_VaMpIrE~ напиша:na kratko-ednostavno ne gi podnesuvam....
RealGirL напиша:извинииии...тоа те прави шмизла...грешиш срцка и не си ласкај:nenene:
а за ова второвогоспод нека ти помогне!не ти е лесно:nenene:
АуРоРа напиша:Ама сам малку ги смеша работите. Средена,убаво облечена и слатка не е еднакво на шмизла.Тоа некако грешиш.Можи затоа 90% од луѓето на прв поглед ме праат шмизла...Сакам да си сум средена и убаво облечена како што сум и досега,а тоа не значи дека сакам и да сум шмизла.И шмизла не ти е гаранција дека си нешто.И пак ќе речам шмизлањето не се учи.Тоа ти е од раѓање.Не може ќе научиш 5-6 збора,нови алишта и ај сега шмизла сум.Тоа така не оди.Сите "вештачки" настанати шмизли се аут, а такви сега има повеќе,така да вервај не ми е ич предизвик да сум шмизла, а сите мислат дека сум...Ма није битно. А дека никој не може да ги има, да ,ама таквите се ретки,главно се тие што никој не ги гледа, а шмизлањето си го чуваат како маска за да не се повредени!