Шмизлички!

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха и јас ама кога ќе се избацат со некои киксови

Пример

ЈАС ШМИЗЛА НИКОГАШ
И ПЛУС ТОА НЕ СЕ ДРУЖАМ СО МАЛИ ДЕЧИЊА ПЛАЧКОВЦИ
РАЗБРА ИЛИ ДА ТИ ПОВТОРАМ

Немам ништо против. Едноставно нели тие се наменети за забава. Најдобри се кога сакаш да ребраш некој, толку глупи створења кои до врчера не знаеа за нив, после тоа видоа бутик FART:pos: изнакупија облека и опааа „ние сме смизли хелоу„(и си ја тегне мастиката на која се лепат милион бактерии). Хахахаха обожавам шмизли, за ремет нормално

Зошто ве нервираат шмизли? Фини мали девојчиња за кои да ги имаш потребно е да следиш одредена формула. Пари на квадрат помножено со добра кола плус врски на врата е еднакво на обичен дечко врз шмизла. Оваа формула важи во секоја агрегатна состојба, и во секој просторен континуум. :):pipi:

Shmizlicki sme nie slatki ko bomboni po nas mashkite luduvaat ko kucenca se oni :)
Shmizlicki sme nie..barbiki na alkanlni baterii

mislam hellooo se znaeme...
alo bejbi koga ke me zemes so kolata

aloooooooo bejbee ke me cekas posle skolo

lelele srcko srcko vidi sto si kupiv

:ban?:

Не се сите шмизли глупави, ама ај се гледа дека голем дел од популацијата го гледа само тоа што сака да го види!:tapp:

Се што е претерано и префорсирано не чини.Како што ме нервираат уфурани шмизли,така ме нервираат и уфурани металци.И да...гледам некои ги немаат разграничено поимите спонзоруша и шмизла.Ако некоја девојка е шмизла,не значи дека трча по пари,и обратно-најголемата селска мисирка може да стане спонзоруша.

Скулгрл напиша:
Се што е претерано и префорсирано не чини.Како што ме нервираат уфурани шмизли,така ме нервираат и уфурани металци.

Edinstvenata razlika megu dvete grupi e so ednite se palat na koza, crno, neizmiena kosa i imaat zastrasuvacki seksualni pervezii.

Inaku, smizli ko smizli...pffft...porano ke kazev deka gi mrazam ama sega nekako mi e seedno. Ma koj dupam be smizli se top! :vozbud:

Нивни живот, нивни проблем. И да носат розево, и да ја вртат косата околу прстот?! На нив тоа им се свиѓа и тоа си прават. И нив можеби ги нервираат металци, рапери и сл.
Еднинствено што ме нервира кај шмизлите е тоа што секогаш мораат да бидат перфект од глава до петици и целиот свет да се врти околу нив ...

како ги поделивте луѓево, на металци, рапери и шмизли, а кај се тие измеѓу? :)))) и тие измеѓу нервираат

Шмиз`л фо шиз`л
Ако секој го крепи умот,кај ќе ни беше крајот?

~Ann~ напиша:
Нивни живот, нивни проблем. И да носат розево, и да ја вртат косата околу прстот?! На нив тоа им се свиѓа и тоа си прават. И нив можеби ги нервираат металци, рапери и сл.
Еднинствено што ме нервира кај шмизлите е тоа што секогаш мораат да бидат перфект од глава до петици и целиот свет да се врти околу нив ...

Е што кажа сега?
Секое девојче треба да изгледа перфект од петици до глава.
Тебе тоа те нервира?
Омг:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom