Шмизлички!

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак не се разбравме али нема везе, слабо работиме со интерпункциски знаци:poss: се некако како у еден здив да ми пишуваш, изгледа многу ги мразиш шмизличките.....бај д веј, знае некој да каже од кај искочи таа "мода" у Скопјево?

pa brat koja moda, moda za da mrazime smizlicki. Neznam za drugive no za mene znam ja ne gi mrazam samo me nerviraaaaat ama bas uzasno mnogu.

Е сега се потцетив на тоа.
Не сум вилувче, не сум лажиче, не сум чајниче јас сум шмизла.
:pos2: :pos2: :pos2:

Lady Satori напиша:
Е сега се потцетив на тоа.
Не сум вилувче, не сум лажиче, не сум чајниче јас сум шмизла.
А шо e финтава? Ја не сум у тек со шмизливе или?

TpH_Bo_OkO напиша:
А шо e финтава? Ја не сум у тек со шмизливе или?
Ова ти е нешо како изрека за шмизлите.Треба да се види не можам вака да ти доловам има и гестикулации со раце.Ма да се згазиш од смеа е :pos2:

Абе вакви такви, пружаат најобилен секс, ретко на што викаат не и милат дека ме тегнат за нос а уствари ја ги користам.

RealGirL напиша:
лееееј закон типка:pos2: ме изнасмеа
видите па и шмизлите не биле толку глупи:nesum:
поздравија:vozbud:

:)Далеку од тоа дека се глупави. Не дека нема и глупави, има и тоа точачиња,нели секакви има по светот, ама има и паметни кои што си изигруваат глупички зашо така им е полесно и полесно си врват...Значи шмизла не значи глупа, затоа пазете, ин џенерал можи да се глупички,ама...Има и:pishtoldz

FrAnKEnsTEiN напиша:
Епа тој другар ти изглеа е шупак некој што не видел женска па сеа една шмизла го команда!!!Ја си зборев у мое име и си стојам на тоа!!!

Добро брат ако си таков блазеси ти,ама пази, обично тие што "си стојат на својот збор", и што се јаки на збор, силни, и сигурни во себе завршуваат така...Само пази ќе ти речам од големо искуство.

А дека е шупак другар ми не би рекла, немаше поголем фраер од него, бате е,со мотори,коли,најјак на збор,немаше него некој од женскиот род да го врзи,а сега...Аиии:wub: Неее само си се смеам коа ќе го глеам,пошто си викам гледај најголемите фраери како завршуваат...

lovely напиша:
Sekogas sredena, ubavo oblecena, pametna i slatka, koe devojce ne bi sakalo da izgleda taka?

E sega ima nekoi sto sakaat da bidat smizli pa zborat kako navieni kuklicki ama tie sakaat samo da privlecat vnimanie.

A za toa deka smizlite ne se posakuvani,GRESITE! Bas toa sto ne sekoj moze da gi ima gi pravi POSEBNI I NEODOLIVI!!

Ама сам малку ги смеша работите. Средена,убаво облечена и слатка не е еднакво на шмизла.Тоа некако грешиш.Можи затоа 90% од луѓето на прв поглед ме праат шмизла...Сакам да си сум средена и убаво облечена како што сум и досега,а тоа не значи дека сакам и да сум шмизла.И шмизла не ти е гаранција дека си нешто.И пак ќе речам шмизлањето не се учи.Тоа ти е од раѓање.Не може ќе научиш 5-6 збора,нови алишта и ај сега шмизла сум.Тоа така не оди.Сите "вештачки" настанати шмизли се аут, а такви сега има повеќе,така да вервај не ми е ич предизвик да сум шмизла, а сите мислат дека сум...Ма није битно. А дека никој не може да ги има, да ,ама таквите се ретки,главно се тие што никој не ги гледа, а шмизлањето си го чуваат како маска за да не се повредени!

Flik напиша:
неможам да ги ПОДНЕСАМ , тоа лигаво зборење , па одењето , па вртењено со прсти наклучеви и коса лелелелелеелеле
не можам да сум во нивна близина зш ме нервираат толку

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Hehehehe..site znaat da bidat smizli a i site znaat da bidat fini..zavisi ti kakov si so niv i naravno zavisi kakov interes gleda ona vo tebe:)
Ima i onie sto se nepromenlivi smizli..non stop na nebo so se..toa se onie so koga im zvoni telefonot vikaat...."koj e ovoj answer:)" :bravo:

Nemam nisto protiv smizlite no gi mrazam..Samo se prcat i vikaat lilea lileaaaa.Ova moze gresam ama ako si nekoja premnogu prosta devojka koja sekoj den ide vo edna ista obleka i e mn prosta nikoj nema da ja saka,..no ako barem malce kupis nova obleka mnogu poubava i ako si go otkries malce stomakot pupakot da ti se gleda i so mastikata se vrtkas okolu momcinja odma ke se zaljubat vo tebe..

The pretty girl напиша:
Nemam nisto protiv smizlite no gi mrazam..Samo se prcat i vikaat lilea lileaaaa.Ova moze gresam ama ako si nekoja premnogu prosta devojka koja sekoj den ide vo edna ista obleka i e mn prosta nikoj nema da ja saka,..no ako barem malce kupis nova obleka mnogu poubava i ako si go otkries malce stomakot pupakot da ti se gleda i so mastikata se vrtkas okolu momcinja odma ke se zaljubat vo tebe..
Ај прочитај што си напишала.:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom