Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никола напиша:Да има и убави девојки. Како да се спасат од клошараната која им се пушта секој ден? Мора да развијат заштитни механизми. Еднo од нив е и шмизлењето![]()
FrAnKEnsTEiN напиша:Мх мх мх...Најдобри се за шеткарање шмизлички бе такви пошо си се глупички и мене ми се многу интересни!За сериозна врска не се али за да си ги шеткараш низ град малце се екстра![]()
лееееј закон типка:pos2: ме изнасмеаАуРоРа напиша:Taka ти си мислиш.Шмизла како што може да те врзи,не може никој на овој свет.Имав еден другар и он збореше така, ама оди прашај го сега...НЕ може од дома да мрдни без да побара дозвола од дотичната шмизличка...
АуРоРа напиша:Taka ти си мислиш.Шмизла како што може да те врзи,не може никој на овој свет.Имав еден другар и он збореше така, ама оди прашај го сега...НЕ може од дома да мрдни без да побара дозвола од дотичната шмизличка...
lovely напиша:A za toa deka smizlite ne se posakuvani,GRESITE! Bas toa sto ne sekoj moze da gi ima gi pravi POSEBNI I NEODOLIVI!!
lovely напиша:Aj prestanete so toa deka smizlite se glupavi!
Eve i jas priznavam, ponekogas se smizlam ama toa e zasto mi se moze.
Sekogas sredena, ubavo oblecena, pametna i slatka, koe devojce ne bi sakalo da izgleda taka?
E sega ima nekoi sto sakaat da bidat smizli pa zborat kako navieni kuklicki ama tie sakaat samo da privlecat vnimanie.
A za toa deka smizlite ne se posakuvani,GRESITE! Bas toa sto ne sekoj moze da gi ima gi pravi POSEBNI I NEODOLIVI!!
izvini dusicke aj neso da ti kazamRealGirL напиша:извинииии...тоа те прави шмизла...грешиш срцка и не си ласкај:nenene:
а за ова второвогоспод нека ти помогне!не ти е лесно:nenene:
И шо уствари сакаше да кажеш?:nesum:Sina^ напиша:izvini dusicke aj neso da ti kazam
leleeeee fcera bev vo PHARD, so da ti kazam imase edno maice vaka znaes golo pozadi i ti vikam mnogu ubavo i si go zemav(Vera fatena na delo vo SUTKA PAZAR kako razlistuva niz tezgite).
Ne sum jas lazicka ne sum ja viluska ne sum ja cajnik,jas sum SMIZLA.I , S , P , A , R , I , puf vednas.
I uste edno - Ne znam, so znam, od kaj da znam, mala ne mi odis vo prilog, drin dring, brom brom.:sekss: