Шмизлички!

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
смрт за шмирзлите,...колку се само патетични...леј ми се повраќат од нив ...и од секое нивно посрано ебено зборче...

Шо им фали бе на девојчињата баш ми се слаткички,застанувам у нивна одбрана хехе

Ne mi smetaat... Sekoj ima pravo da se ponasa kako saka, da se smizlosuva, da uziva vo svojata pretstava ne znaejkji deka nikoj drug ne ja konstatira, da si go zivee svojot ispolnet so kreon4inja, senki, maskari, ogledalca, tasnicki, cakani stiklickiiii, a vo sustina tooolku prazen zivot. Da se4e veni na US5, da kazuva frazi u stilot:lilaaaaa kolku e cakan maskiot svet, kolku e cakanooo "bilo-sto".... Ne me voznemiruvaat, ne me teraat da nosam rozevo, ne me teraat da go sakam pederot od US5, abe i4 ne mi smetaat samite tie.... Samo mi smetaat lugjeto sto nemaat definiran poim za smizla, koi isto taka (kako smizlite) go cenat povrsnoto, a napagjaat drugi lugje deka se smizli(valjda za samite da se prikrijat deka ne gi cenat vistinskite vrednosti). E tie lugje mi smetaat, "etiketarite" koi samo verbalno napagjaat devoj4inja koi nemaat ni s od smizla, a ne gi ni primetuvaat vistinskite smizli....

so se zamarate neznam koa gleate deka poveke od pola od tie "smizli" se nikoj i nisto pa mora nekako da se izfuraat i se mocaat u gaki koa ke vidat nesto "lilaaa phard"... mene ne mi smetaat zaso se druzam so takvi, i znam da gi sredam i da gi spustam tamu kaj sto im e mestoto taka da ne se zamaram voopsto!

Dimitarc напиша:
шмизла не е изглед, розева боја, коса и слично! Шмизла е карактер, начин на зборење и фулирање

:bravo:

Одвартни створења лилеаааааа, мразам лигави суштества:sekss: :tapp: :motor:

asterix_m напиша:
Одвартни створења лилеаааааа, мразам лигави суштества:sekss: :tapp: :motor:
Ама сакаш да ги е*еш?!?:toe:

Да има и убави девојки. Како да се спасат од клошараната која им се пушта секој ден? Мора да развијат заштитни механизми. Еднo од нив е и шмизлењето:)

неможам да ги ПОДНЕСАМ , тоа лигаво зборење , па одењето , па вртењено со прсти наклучеви и коса лелелелелеелеле
не можам да сум во нивна близина зш ме нервираат толку

Ne mi se veruva ejj. Gi ubivte od napagjanje kutrite mali hrcki ups smizli. Mene ne mi smetaat do tolku zasto poznavam mnogu takvi i znam deka ne se site takvi praznoglavi i deka mozat da praat muabet samo za sminki i takvi gluposti. Jas mislam deka ne postojat smizli tuku deka nie makedonskite seznajkovci koi sto sme postignale se vo zivotot imame pravo da im sudime na nekoi kako se oblakaat ili kako zborat. EEEjjjj luge covekot se poznava po toa sto go ima vnatre a nadvoresniot izlged sluzi kako maska za pripadnost na nekoe opredeleno drustvo. Ziv primer iam za toa: Imav drugarka koja nesto beshe ufurana u punk stil so cetka i takov stil a ustvari se toa i beshe maska za da moze da se druzi so opredelen krug na luge. Aj sea me zamrze da pisuvam i to. Nemam nisto protiv "smizlite" i ja gi postuem!

abe capo nikoj ne bi imal protiv niv nisto,da nemaat tie protiv site ostanati "smrtnici" da gi potcenuvaat i da vregaat u smisla nacin na oblekuvanje,kolku so poznavam jas smizli(do dusa recisi site drugarki mi se takvi)se gledaat u izgled i sl. toa mi e nezamislivo i aj kazi kao da mislam deka imaat neso u glava

Ne mi smetaat nesto mnogu ama zatoa pa ne mozam da odam so nekoj smizla predolgo zasto ke mi dojde preku glava.

Мх мх мх...Најдобри се за шеткарање шмизлички бе такви пошо си се глупички и мене ми се многу интересни!За сериозна врска не се али за да си ги шеткараш низ град малце се екстра:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom