Шмизли

Тајм аут.

Остај тоа, мене што ми се случи...
Оддеднаш добив нагон да извршам физиолошка потреба. Дали од гравот што го јадев за ручек или од темава не знам. Ваљда кога ќе се вратам од wc ќе знам.

Лигави, размазени кремки.:nesum: Се надевам нема да бидам погрешно сватена поради никот, мислам дека не сум таква ...

Имаше ваква тема порано.. у Чек Дис Аут.. :/

Тајм аут.

Оддеднаш добив нагон да извршам физиолошка потреба. Дали од гравот што го јадев за ручек или од темава не знам. Ваљда кога ќе се вратам од wc ќе знам.

Има шанси да е и од гравот и од темата...
...сепак сметам дека е од темата. :pos: :pos: :pos: :pos:

Шу е бе лилааа не ме замарај ајде види се каков сиии!!
Ток ту мај хенд бикос му фејс дот лисен ју!!
Лилееее бе види како е облечена онааа,кичерај!!!!

Ова се неколкуте изрази на тие шмизлите.Па шмизли из океј ама само онака да ги гледаш има ептен убави девојчиња,ама да не отвараат устаfiksna:Убава фигура мозок закржлавен што мисли само како ќе се облече,како е таа од 'високото'друштво и не комуницира со нас 'обичните' луѓе ограничена у секој случај.

Не викам дека не пазам како се облакам,пазам и со кој се дружам ама комуницирам со сите и не се ограничувам како нив!Не претерувам и стојам на земја.ofofof:

Тајм аут.

Ako Jove Bt beshe zensko ke recev deka ima mozok na smizla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лигави, размазени кремки.:nesum: Се надевам нема да бидам погрешно сватена поради никот, мислам дека не сум таква ...

ne..ushte si smizlicka:)...
pa togash sto si stavila takov nick ako ne se gledash sebe si kako smizla????

spored mene..smizla e devojka koja:e fokusirana na nejziniot nadvoreshen izgled(marka obleka,cool telefon,poznato drushtvo,in klubovi za izleguvanje,etc etc),misli deka e super pametna zatoa sho ima pregolema samodoverba koja shto i ja vgradile nejzinite dobro situirani roditeli i drugarki so po edna mozocna kletka,a vsushnost e super glupava,tolku mnogu shto ne e sposobna da go sogleda toa,ne gleda podaleku od svojot napudren nos,zashto ostatokot od svetot e valkana i eftina narodna masa bez stil i vkus,pokraj se ova ima mislenje za sebe deka e prekrasna licnost i saka da misli deka e intelektualka,umira za da bide centar na vnimanie i se obiduva da go postigne toa so nekoi faci,grimasi i nacin na zboruvane(koi za nea se very special and gorgeus),zboruva za se vo demunitiv,misli deka metal muzika e bezveza...ma smizla si e smizla ....zivee vo rozova iluzija...pa zatoa koga ke i se skrshi se cuvstvuva kako da e padnata od mars i ne e svesna so se slucuva okolu nejze.....

[Едитирано од модератор]: Користи ја опцијата измени.

Се прашувам до кога ќе ја набројувате мрката на облека.Шо демек нема шмизли шо се облекуват у непознати марки или нема просечни девојчиња што можат да си допуштат маркова облека?

Шмизла, девојка која мисли дека господ го фатила за тестисите. Спонзоруша, лигаво створење, девојче без чувства наводно сите за неа се 5-6 скали подоле. Девојки со IQ помало од IQто на препечено колаче но сепак глуми лудило. Шмизли не заслужуваат ни пљунка да се троши ни копчиња од тастатура да ми бледеат

:bravo:Точкест, ти состави дефиниција, само една работа не ми е јасна колкав е IQ на девојчињата што се гордеат со зборот ШМИЗЛА? :pos:

Се прашувам до кога ќе ја набројувате мрката на облека.Шо демек нема шмизли шо се облекуват у непознати марки или нема просечни девојчиња што можат да си допуштат маркова облека?
точно.не значи дека ако некое девочје се облака во марка е шмизла.има ете некои што можат да си допуштат и сакаат да носат марки,а постојат и многу шмизли кои што воопшто не носат марки

Шмизли се лигави курвички кои се премногу глупави да погледнат подалеку од носот, премногу површни за да ценат нешто подалеку од надворешноста.

Да, они се размазени и полни со себе и своето его, мислат дека го фатиле Господ за муда(со извинение до сите верници).

Доаѓа еден ден подоцна во нивниот живот кога сите ќе сфатата дека не се ништо поинтересни од мокар морков.

IDontWantU2Know напиша:
ne..ushte si smizlicka:)...
pa togash sto si stavila takov nick ako ne se gledash sebe si kako smizla????

хех, порано се заебававме во друштво си се викавме така со другарките, нешо глумевме лудило со тоа лилеее и тие квотите на шмизлите (значи од таму доаѓа никот), али остана тоа заборавено и не се наоѓам во описите во темава =). :wink: :wink: :wink:

Шмизла ти едно грозно створење. лигаво, пластично, глупаво и извештачено пред се.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom