Шмизли

не е дека јас се лутам и не е сега сите да пишуваат мрзам шмизли и сл.темава ја поставив за да видам како вие го дефинирате поимот шмизла

и да Скул,се согласувам дека овој збор е користен во многу погрешни ситуации:pipi:
ама ај плс ти од женска гледна точка опиши ми една `шмизла`.се` до сега што слушнав беа само навреди(не викам дека не се заслужени,да не ме разберете погрешно)

Шмизла е девојче со вештачка самодоверба,и не е сигурна во себе а го покажува спротивното.Можеш да ги спуштиш речиси на секое нивно мислење или искажување..
Но веќе голем период не сум направил контакт со такви,и не сум сретнал.Се повеќе се губат

не е дека јас се лутам и не е сега сите да пишуваат мрзам шмизли и сл.темава ја поставив за да видам како вие го дефинирате поимот шмизла

и да Скул,се согласувам дека овој збор е користен во многу погрешни ситуации:pipi:
ама ај плс ти од женска гледна точка опиши ми една `шмизла`.се` до сега што слушнав беа само навреди(не викам дека не се заслужени,да не ме разберете погрешно)

Не, шмизлите се такви што мислат оти цел свет се врти само околу нив... и дека сите постојат само ради нив... тие се дигнати... облечени само во теранова... или незнам некоја позната марка... што бтв е премногу скапа... размазени се до бескрај... едноставно неподносливи... не е навреда, но такви се... се што ќе кажат они се мора они да се во право и незнам што друго... се мора да е по нивно, а ако не е тогаш знаат носот премногу да го спуштат, да се налутат, и да те ставаат во ignore со што стануваш почесен во нивните разговори со другите... и стануваш почесен добитник на награди... тоа е тоа... хаха :)

барем јас така сфаќам... ако некаде грешам поправете ме :smir:

Шмизла е погрден збор, тоа да. Ама многу луѓе погрешно го проценуваат и нема да погрешам ако кажам дека секоја втора форумџика барем 10 пати била наречена шмизла.

Шмизли у прав смисол кај нас не постојат, пошто у држава што е голема колку едно њујоршко предградие се губат у големиот процент сељанки, спонзоруши, курвичиња и нормални девојки.

Шмизла е wannabe цура од америчка тинејџ комедија. Онаа демек алфа-супер-злоботија-женска по која сите се вртат. У принцип кај нас шмизлите се ништо повеќе од лигли, у фразите нема да навлагам, добро се познати. Останатото е веќе кажано.

Мене катаљарда пати ме нарекле шмизла. Не се лутам, бидејќи не се пронаоѓам во таа група, а и богами не ме тангира туѓото мислење нешто посебно. И то.:)

хаха ако теранова е скапа.. :) незнам енерџи што е .
Се прават дигнати, а устфари со нив можам улицата да ја метам:)
И ич не ми се дигнати,интересни ми се ,затоа што,што и да кажат глупости трескаат, и имаш шанса да ги дупчиш

Шмизла е убава девојка без мозкок. Убава шуплива глава. :pipi:

хаха ако теранова е скапа.. :) незнам енерџи што е .
Се прават дигнати, а устфари со нив можам улицата да ја метам:)
И ич не ми се дигнати,интересни ми се ,затоа што,што и да кажат глупости трескаат, и имаш шанса да ги дупчиш

Абе па и ти... тоа ми дошло во глава... незнаев кој бутик, а тој е така познат... па тој прв ми влета у глаа... хаха :smir:
А за енерџи да не збориме ...

не вреди за шмизлите да се збори не можам да ги поднесам, лигави створења, кои сметаат дека светот е во нивни раце, а всушност не знаат од светот ни 1 % , празноглави суштества и што е најинтересно обожаваат кога ќе ги наречеш шмизла, дури сум сретнала што само кажуваат еј јас сум шмизла :nesvest: али мора и такви луѓе да има ....

Се согласувам со дефиницијата на Точкест. Истото го мислам и јас.
Сепак, не ги ни забележувам тие девојки, што сакаат нека прават, нивни е животот и се додека не ми се мешаат во мојот, не се замарам, а уште помалку размислувам за нив.

Драги форумџии/вки...јас сум шмизла. Ги мразам сите, се сакам себеси, сакам пари, слава, убавина, пластичен нос, алфа ромео, постер од Бред Пит...

единствена позитивна работа кај повеќето шмизли е што се убави (барем со шминка), а иначе се никакви створења.
обично не се дружам со такви ама имав можност еднаш да седнам на кафе со нив, немав коментар за муабетите што ги правеа. е да и сред муабет отидоа во вц да се сликаат, ги немаше едно пола саат

Драги форумџии/вки...јас сум шмизла. Ги мразам сите, се сакам себеси, сакам пари, слава, убавина, пластичен нос, алфа ромео, постер од Бред Пит...
Морам сам себе да се цитирам и да се поправам.
Јас не сум ШМИЗЛА туку ШМИЗЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom