Шмизли

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Локација
Скопје
Пред некој ден се замислив што воопшто значи овој збор?
Што луѓето подразбираат,какви девојчиња сакаат да опишат со овој збор?Дали девојче што добро се облекува,т.е.има стил;дали некоја што `лета во облаци`мислејќи дека е некој и нешто...итн.?
Каква е вашата дефиниција за шмизла?
Не ретко ме нарекувале така(сигурно и на некоја друга девојка и се случило)и порано многу се лутев,ама пред некое време сфатив дека всушност нема зошто да се лутам кога не знам што `значи` тој збор.

па повелеле,просветлете ме:pipi:

Шмизла, девојка која мисли дека господ го фатила за тестисите. Спонзоруша, лигаво створење, девојче без чувства наводно сите за неа се 5-6 скали подоле. Девојки со IQ помало од IQто на препечено колаче но сепак глуми лудило. Шмизли не заслужуваат ни пљунка да се троши ни копчиња од тастатура да ми бледеат

Шмизла е еквиваленто на кремац...значи безрбетњаци со полови органи.

Шмизла, тушла, фуфа, прчла... како што кажа Точкест- таквите мислат дека го фатиле Господ за тестиси.
Мислат дека на тацна го имаат светот, ептен лабилни створења... те сакаат едно, па после “Тато тато, сакам друго“...

Не ги фермам “таквите“, само еден лесно препознатлив “патетична си“ поглед и толку.

Препознатливо за шмизла лигаво зборење, превртување очи, вртење на мастиката со прст и ред други глупи потези.Мразам шмизлиииии:nesvest:

vbmenu_register("postmenu_1163494", true);
Шмизла си.
тоа е ставено затоа што знам каков е светот и се трудам реално да гледам на работите.ако тоа ме прави шмизла:toe:

ОПШТА ДЕФИНИЦИЈА:
Шмизла, девојка која мисли дека господ го фатила за тестисите. Спонзоруша, лигаво створење, девојче без чувства наводно сите за неа се 5-6 скали подоле. Девојки со IQ помало од IQто на препечено колаче но сепак глуми лудило. Шмизли не заслужуваат ни пљунка да се троши ни копчиња од тастатура да ми бледеат

п.с Нема што да се дополни.

Глупо створење бре, самобендисано и со Ај Кју шееска, чак и то е ногу.

хехехехе е ова е добар опис на шмизла.ПС.коса ми се ежи од шмизли :vozbud::vozbud::vozbud:

Значи сите имате негативни мислење за шмизлите, а некои имаат и позитивно е тоа не било јасно никогаш.:toe: сега вака или така? хехе

Шмизла-најпогрешно употребуваниот термин, веднаш зад „курва“.:wink:

тоа е ставено затоа што знам каков е светот и се трудам реално да гледам на работите.ако тоа ме прави шмизла:toe:

абе што се секираш... кулирај... знај оти не си шмизла... колку што те знам, а добро те познавам, немаш никакви преференци за шмизла... така да продолжи да се лутиш на тие што ти викаат шмизла :) хехехе

а општо за шмизлите, едноставно неможам да ги поднесам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom