Шмизла речник

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Најнов апдејт : ЛеиФ Ќе идеме кај Крисичи На КафенЦе Да Ги гледаме новите слики4ки од сФадбата?...И јас: What?...И Она пак : Абе знаеш бил нешто на сФатба нешо Ау Ова Она, Па да ги Виднеме Сликфите...И кажете како да се реагира на ова освеM::uvo:

Јас Шмизла Никогаш , Плус тоа со мали деца Плачковци не се Дружам :vozbud:

srcusssssss kaj si tiiiiiiiiiiiiii dobrcika si miiiii?
lelee nemas pojma so mi se desiiiii!
i jas te lofkam mnoguuuuuu
i da ne zaboravive "TOP":uvo:

Ма ДААААЈ ( леле сега да можев тоа гласовнооо... expert сум за )
Малеее , Как се нервирам... МАЛЕЕЕ не е феееееррр

Сум имал мнооогу големи искуства со таканаречената група на заостанати девојки т.е. шмизли:

Чекајтеее , не се фоткајте без менееее!

Ти кажав дека е такаааа мислам хелоу откога знам!

итн итн... за сите вас општо подобро ќе биде ако ги ИЗБЕГНУВАТЕ овие заостанати женски створења и глејте си живеачката !

hmm feshnov gledaj go ti se molam...
izvini , mashki so gaz kako tvojot ne razgovaraat so pi4ki so lice kako moeto
mislam helou ja sum edna edinstvena shmizlichka
lilaaaaa
srculeeeee kaci mi ti te cakam najveke
najubava sum ma i sto mi mozes

a da i poveketo si zamisluvaat deka se KU4KI demek..a ustvari pla4ki nevideni se :D

Ваквите веќе со лопата да ги ринеш. Гадни створења. За ништо не служат, само нацијата ни ја оглупуваат, и воздухот ни го трошат. Бљак

Мене па најсмешно ми е кога се движам низ ЈБТ и личностите опишани погоре ќе видат некое навистина убаво девојче што не се експонира и каде каде поубаво од нив и ќе прокоментираат:"Види ја онаа, шмизла, само се прави некоја!".:pos2:

лилааа ниии! нуктот ми се скршиии. и сеа шу да праам френдици да се шетуфкам ФакФа никакава су скршен нукт!? Ко некоја тиишка сиљанка нооуу веееј!! Удма идам у студио малкуфцка да ме средуфкаат , пушо ја сум нели најубава пи*ка и мене сите мии сакуфкаат и мурам секогаш да бидам тУп .

еден фристајл мавнав хехехе .иначе ја нз као може да живеат вакви луѓе на планетава . сакуфкам бљак! свашта држи земјава

Кога бев на одмор една Скопјанка ми вика: Ајде да се пичкаме (а уствари мислела да се сликаме) :pos:

Кога бев на одмор една Скопјанка ми вика: Ајде да се пичкаме (а уствари мислела да се сликаме) :pos:
Пикчаме мислиш :)
многу туп збор :tapp: Коа ми го кажа една сакав да и депилирам веѓи на ауспух.

Инаку шмизwички лиле , немужам. Ве Шакуфкам шите , шмизwички мои најшакани. Шекши сте.... ! :tapp:

Мислам.. што е оваа...? Јас шмизлаа ноуууу вејјјјјјјјјј!!! бтв професоре неможам денес капата да ја извадам оштетена ми е косата... Немав време за на фризер.. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::kesa:

Loser, Double Loser, Loser In a Booooooox, Means, Whatever, Morron...
Talk to my elbow because my hand is not listening...
I mean helloooooooow...
итн...

Кога бев во Скопје слушам една жена вика:
-Лилааа коа бевме на одмор да вииш као беше на враќање.Ептен се изгужвавме по патот.Мислам, за мене беше ту мач!

После ова, не знаев дали да плачам или да се смеам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom