Шмекање...

Да, ама шмекерите почетници почнуваат прво само со сабота. После и по чаршија ќе шмекаат, ама тоа е нов левел кога ќе кренат.

Pogledot e glupost... I sto ke mi i isprati pogled i golemo cudo, jas nikogas nema da mu prijdam ne deka sum dignata tuku zatoa sto nemam hrabrost i toj ke misli "bre glej ja ovaa kolku e smizla" i taka i ke si ostane. A raka na srce ama ima preeemnogu decki sto se pravat deka se jaki fraeri a nemaat hrabrost da prijdat ili da shmeknat nekoe devojce se dodeka taa ne im dade JASNI znaci. Eeeee zatoa nemam decko :(:(:(

Е добро, ама не важи тоа за сите :) Еве ти пример:
Стојам јас со друштво во дискотека, стоиш ти со друштво во истата дискотека. Те гледам јас, ти се насмевнувам, иако се правиш дека не ме познаваш, јас сум упорен:) По некое време, ти ми праќаш насмевка, и нема многу чекање. Доаѓам јас, и почнувам муабет :vozbud: И тако даље...
Шмек:smir:

Ќе ја шмекнеш - ок, ќе ти врати - ок, ама верувајте ако и почнете муабет меѓу нејзиното друштво е тоа е ептен лошо, затоа викнете и вие друштво и сите меѓусебно запознајте се и ти зборувај со таа што си ја шмекнал, а другарите ваши со другите девојки, пошто вака ако зборуваш со 1 девојка, другите нема да останат рамнодушни, ќе и бидат по малце љубоморни и ќе пробаат да ја одделат од тебе, или пак ако успеете некако со сите да зборувате и попосле само одделете ја девојката од друштво за 10 минути, и ако не ја смувате барем земете и број и викнете ја да излезе со вас. Вака многу отежнато ќе ви оди додека се нејзините пријателки во близина.

Заборавив да кажам дека нема да останам таму :)(добар совет, можеби ке останев :smir:)
Ќе ја викнам на само, ау нешто, не мислам да кубат коси поради мене :pipi:

Баш се израдував ко видов дека повторно заживеала темава, ајде шмекери давајте некои интересни шмек стории.:smir:

Има од мене пишано на предходната страна, ве молам видете, и отценете :pipi:

hmmm

schmeck... ova e germanski zbor koj znaci vkusuva nesto.. interesno vo nasiov jazik.. bidejki postojano go koristime, a koga bi go znaele vistinskoto znacenje zvuci navistina smesno.. bidejki veke vkusuvame nekoj otkako ke go smuvame :D a inaku shmekanjeto e mn. interesna rabota, pointeresna od koja bilo vrska.. pointeresno e dodeka nekoj ne go fatis.. posle.. veke se e isto.. ednostavno bidejki znaes deka go IMAS..!! :)

schmeck... ova e germanski zbor koj znaci vkusuva nesto.. interesno vo nasiov jazik.. bidejki postojano go koristime, a koga bi go znaele vistinskoto znacenje zvuci navistina smesno.. bidejki veke vkusuvame nekoj otkako ke go smuvame :D a inaku shmekanjeto e mn. interesna rabota, pointeresna od koja bilo vrska.. pointeresno e dodeka nekoj ne go fatis.. posle.. veke se e isto.. ednostavno bidejki znaes deka go IMAS..!! :)
Мони Срцуш, ако зборот се сфати буквално и се чепка за да откриеме што значи не е интересно.
Затоа што ова не е обичен збор, ова е начин на живот.

Кумановските шмекери се најопасни, само да го видите Ред Девил на дело може да научите многу од него :pos:

Ауу бш сакам да га виду, да научу нешто да га ебу (не Ред Девил:)) :D

Ако некогаш Ред девил реши да пише некоја шмек сторија или нешто околу шмекот го замолувам да го напише на кумановски....:) Едноставно душата ми се полни коа слушам кумановски дијалект. А особено при шмек...можам да замислам :)
Онака...Ск ке шмекну!

А што темава е као лекции за шмекање бај Шмекерот? :pos2:

Јас како долгогодишен познавач на работата и делото на Шмекерот, можам да потврдам дека не се само научни трудови, тоа се real life experiences.

Тука се раскажуваат сопствени шмек искуства и барање на помош за како да се шмека. Е сега гледам има и нови на темава па да ви кажам дека и книга се пишува автор е Шмекерот, па ако фрли око на некоја ваша сторија може и ќе ја забележи во својата книга, мислам дека насловот беше The art of Schmecking.
Нека ме поправи Шмекерот ако сум грешка:helou::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom