Шмекање...

А да ги научиш тие да шмекаат без да се заљубуваат.. за да можеш мене да ме научиш да ги шмекам..

и.. што да правам кога толку се sexy

заеби,никој паметен шмекер не си игра со емовки...

бај д веј Шмеќеру насловот нека биде :

The Art of Schmeking - само уште корици да средиме

:wink:

абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.

абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.

Znachi,vo konkretnio sluchaj ke treba podlaboka ekspertiza.Vaka,

Ako ti si ja shmeknal otpochetok,i si i dal do znaenje shto sakash,voopshto nema da stanuva dosadno nitu pak ke iscrpite temi na razgovor.

Ne bidi nemtur,mora da vidi deka se interesirash za nea.I interesiraj se.Ostavi taa da zboruva,ne drzhi monolozi vo stilot "al dosta o mom autu,pricajmo malo o meni",znachi morash da go poslushash sovetov ako sakash da ja kjarish.

Znachi i dodeka zborite za najobichni sekojdnevni raboti,toa mora da ide uz shmek.Ako se nasmee,tvoja e.Ne chekaj mnogu,ke se zaebesh.

Dodeka zboruvate,potsmevnuvaj se i gledaj ja vo ochi.Kje sfati shto e rabotata.Ako naglo se oddalechi,ne navaluvaj.Ako voopshto ne se oddalechi,se fatil mamecot.

:smir:

У ваков збркан момент..најдобро би било да ја изненадиш. Пољуби ја ненадејно. Коа најмалку ќе очекува...некад девојките сакаат ненадејно да се случуваат убавите нешта:smir:

Најпотребно е да се има и храброст во шмекањето. Пр. ете едно машко шмека женска и го чека тој ди ај контакт, но кога женската ќе му возврати со поглед тој се плаши и го трга погледот. Тоа е знак на несамодоверба. Значи пуштете ги ланците и шмекајте без страв!
Бај д уеј Шмеќер добра тема:wink:

И да додам нешто: Не чекајте многу, затоа што железото се кова додека е загреано :wink:

Ајс Кјуб...убаво кажано. Точно така. Железото се кова додека е загреано. Шмек поговорка:smir:

У ваков збркан момент..најдобро би било да ја изненадиш. Пољуби ја ненадејно. Коа најмалку ќе очекува...некад девојките сакаат ненадејно да се случуваат убавите нешта:smir:

а машки паѓаат на ова? :back:

А да ги научиш тие да шмекаат без да се заљубуваат.. за да можеш мене да ме научиш да ги шмекам..

и.. што да правам кога толку се sexy

јао Шмеќеров од шмеќер стана "date doctor" :pos: :pos: :pos:

Литл Лејди...Ако се мислеше на прашањето дали ние машките сакаме да бидеме изненадени со ненадеен пољубац. Јас да...сакам!..повозбудлив е моментот
Димче...хехе дејт доктор. Па..не би се нарекол таков..ама гледаш форумџииве ме прашуваат. Јас како другар и како поискусен им давам по еден совет онака од ракав истресен :)

shmeker ти тргна тебе...можи и продавница да отвориш...часој да држиш..:vozbud::vozbud:

shmeker ти тргна тебе...можи и продавница да отвориш...часој да држиш..:vozbud::vozbud:
Е сеа...продавница...не! Сеа за сеа значи два плана имам...да отворам кафана..."Кај Шмекерот"...значи угостителство!...и пишувам книга...the Art of Shmeking...Tие две работи ми се приоритет моментално...појрај шмекот :)

Капетан, во продавница се држат часови по шмекање?:pos:

Капетан, во продавница се држат часови по шмекање?:pos:
Егзотик...остај го капетанот 4 саат сабајле е не знае шо збори..се збуни малку. И јас се зачудив. Продавница...држење часови???...Хмм
Ама може сакал да каже да им продавница и да продавам шмек...:)
Онака замисли Егзотик..иам ја дуќанче. И онака влегува девојко...и вика...Хејј здраво! Ти остана од шмекот нешо. Јас: Да да како не имам. Цурата: Еј па дај ми два шмека од сексоповиливите. Јас: :wink::wink:...и и наплаќам...Тоа чини 100 денари. Цурата: 150..и ми вика кип ит :)...
хехе интересна работа коа ќе се размисли убаво е да наплаќам за мојов шмек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom