Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.
У ваков збркан момент..најдобро би било да ја изненадиш. Пољуби ја ненадејно. Коа најмалку ќе очекува...некад девојките сакаат ненадејно да се случуваат убавите нешта:smir:абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.
У ваков збркан момент..најдобро би било да ја изненадиш. Пољуби ја ненадејно. Коа најмалку ќе очекува...некад девојките сакаат ненадејно да се случуваат убавите нешта:smir:
А да ги научиш тие да шмекаат без да се заљубуваат.. за да можеш мене да ме научиш да ги шмекам..
и.. што да правам кога толку се sexy
абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.
Е сеа...продавница...не! Сеа за сеа значи два плана имам...да отворам кафана..."Кај Шмекерот"...значи угостителство!...и пишувам книга...the Art of Shmeking...Tие две работи ми се приоритет моментално...појрај шмекотshmeker ти тргна тебе...можи и продавница да отвориш...часој да држиш..![]()
Егзотик...остај го капетанот 4 саат сабајле е не знае шо збори..се збуни малку. И јас се зачудив. Продавница...држење часови???...ХммКапетан, во продавница се држат часови по шмекање?![]()