абе батки ми излезе еден проблем ај прво ми успеа се запознав со една цура, ама потоа ја уплескав, се напо4етокот се запознав ама после некако муабетот почна да кочи немав некои теми на разговор а тоа е најклучното за понатамошен успех. па затоа барам помош какви теми да отворам? кон сто да го водам муабетот? и тн веќе знаете за сто се работи.
Znachi,vo konkretnio sluchaj ke treba podlaboka ekspertiza.Vaka,
Ako ti si ja shmeknal otpochetok,i si i dal do znaenje shto sakash,voopshto nema da stanuva dosadno nitu pak ke iscrpite temi na razgovor.
Ne bidi nemtur,mora da vidi deka se interesirash za nea.I interesiraj se.Ostavi taa da zboruva,ne drzhi monolozi vo stilot "al dosta o mom autu,pricajmo malo o meni",znachi morash da go poslushash sovetov ako sakash da ja kjarish.
Znachi i dodeka zborite za najobichni sekojdnevni raboti,toa mora da ide uz shmek.Ako se nasmee,tvoja e.Ne chekaj mnogu,ke se zaebesh.
Dodeka zboruvate,potsmevnuvaj se i gledaj ja vo ochi.Kje sfati shto e rabotata.Ako naglo se oddalechi,ne navaluvaj.Ako voopshto ne se oddalechi,se fatil mamecot.
:smir: