Шмекање...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Стварно треба да се собереме да ни држи часови Шмекерот за шмекање :pos2: тоа е вродено во себе или имаш талент или не...а книга? Па еве шанса Шмекеру искористи ја ова е твое поле,почни со трудот па да читаме сите :vozbud:

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Стварно треба да се собереме да ни држи часови Шмекерот за шмекање :pos2: тоа е вродено во себе или имаш талент или не...а книга? Па еве шанса Шмекеру искористи ја ова е твое поле,почни со трудот па да читаме сите :vozbud:
не му дави такви паметни идеи ке стане богат после нема да се поднесува:pos::pos:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Епа Пчелка слабо сте загреани за шмек (демек посрамежлив пол сте)
Еве еден шмек од мене за тебе па може ќе ми упали.:wink:
BTW упати некоја шмекерка навака, не иде вака само машки да си разменуваме шмекерски стории.:smir:
То само другаркиве знает колку СЛАБО сум јас загреана за шмек :smir:
Абе да не беше 6 години постар од мене можда и ќе упалеше...
То потешко дек ќе се пријавит некоја таква...

Пчелка...да ти се множат шмекањата...а и да се множат девојките ко тебе. Имаш право...слабо постеви од жени на темава
Фала, фала :wink:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Шмекерот се роди, Вистина се роди. Само што... исто така се вика и, Еден е Шмекерот. Овој што пишал пред мене, и секоја пчелкаста или бавареста имитација ќе биде само тоа. :cuc:
Амин :smir:

Змезела...Веќе ја пишувам книгата. Ќе биде бестселер. Ќе бидете известени преку медиумите коа мојата книга ќе ја доживее својата промоција. Сега за сега можам да ви го откријам само насловот на книгата друго ништо. Насловот е Me, myself & my shmek

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12

Змезела...Веќе ја пишувам книгата. Ќе биде бестселер. Ќе бидете известени преку медиумите коа мојата книга ќе ја доживее својата промоција. Сега за сега можам да ви го откријам само насловот на книгата друго ништо. Насловот е Me, myself & my shmek
Насловот да не е малце плагијаторски ??

Само добар наслов фали,верувам у тебе.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
не му дави такви паметни идеи ке стане богат после нема да се поднесува:pos::pos:
Никогаш нема да се сменам поради пари. Само ќе бидам шмекер со подлабок џеб тоа е се :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Уствари шо вика Лејдис Мен...наловот претходно шо го наведов...потсетува на романтична комедија...не заеби не е доволно шмекерски.
Друг наслов...да ми текне па ќе ве обавестам!

Ќе ми текне на насловот да не избрзуваме...
Една работа знам и сум сигурен...
Дека Пауло Куељо гомна ќе јаде...и автограм ќе ми бара.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

Озбилно ова за книгава Шмекер??

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Гледај нешто за шмекањето емовки и готик грл ови напиши повеќе.. а пред да излезе книгата.. ќе може еден туторијал за тоа.. за да задоволувам потреби додека ја нема книгата :D

втф? што е ова шмекеру? Зашто „амин“ а не „шмек“..?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Гледај нешто за шмекањето емовки и готик грл ови напиши повеќе.. а пред да излезе книгата.. ќе може еден туторијал за тоа.. за да задоволувам потреби додека ја нема книгата :D

втф? што е ова шмекеру? Зашто „амин“ а не „шмек“..?
Амин за муабетот на Виктор ГГ...
За емовки имам пишено еднаш...не шмекам емовки...
Ќе шмекнам некоја емо и после ќе се заљуби...кој ќе и ги шие вените коа ќе ја разочарам бе Агора не ме зезај какви емовки...

Kajgana Shop

На врв Bottom