Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стојков АУУТТТТ...................Гроздановски ИН нека искомбинира нешто и ај да видиме што дете е оној Ибраими....нека прави замени вака 61 мин нема резултати.......п.с ШТО УТНАА СЕГА ААААААААА ОДАМ ПОСЛЕДНАТА ЦИГАРА ДА ЈА ИСПУШАМ.............

ЕДИТ-ТАСЕВСКИ АААААААА УШТЕ 4 ке примиме......

кога даде 2 гола со Шпанија викавте Пандев за претседател .. Р. Македонија (Пандев) ... сега оди си од репрезентација :tapp::tapp:

Македонски комплекси :toe:
загреови сте

па кај нас секогаш е така ... кога некој е добар и господ го правиме,а кога ке згреши одма пцуење ...
пс: добра шанса али и таа пропадна

Сакаме на светско со Георгиевски и Деспотовски? Никад.

Претерувате со тоа Пандев оди си, зашто сите шанси што денес ги имаа беа преку него, или он беше во шанса или он отвараше простор за шанса . . . него во моментов му е најтешко, али што сакате, нема изиграно натпревар на тимско ниво од Мај, мене не ме изненадува што потфрли во таа ситуација .

Епа нека игра некој кој има натпревари бе кој кур. Морало Пандев да игра, и уште смееш да речеш претеруваме, подсети се на Норвешка, Холандија, па и Исланд колку само шанси изнапромаши копиљот. Ми изиграва манекен туе клошар. Нека се повреди пред мечот со норвешка нек си јебе матер

Сакаме на светско со Георгиевски и Деспотовски? Никад.
Дај не заебавај, да не беа тие последниве неколку натпревари, немаше да мислиме дека имаме игра. Баш се добри играчи. Стојков аут, Николовски аут, Новески аут на мечов!

Ако целта во фудбалот беше да се промарши голот нашите само голој ќе даваја.

Za malce i tribinana ke ja prefrlese ebate.
Kako be profesilonalni fudbaleri nemozat da pogodat od situacija podobra od penal:(

Дај не заебавај, да не беа тие последниве неколку натпревари, немаше да мислиме дека имаме игра. Баш се добри играчи. Стојков аут, Николовски аут, Новески аут на мечов!
Tocno:)

Аии како муви без глави му одеа на МекФаден :nerv:

Го примивме цел, немиен.

Ама дали вие што го плукате Пандев имате грам мозок во то тимбите зелени?!
Кога дава голови против Реал Мадрид и го носи Касиљас до очај, и кога му ствара кошмари на Реина, тогаш е Гранде Пандев, Спасителот Пандев, се величи како никогаш досега. А сега промашил две-три шанси, излакомил, и ајде да си оди од репрезентација. Море да одите вие сите на лечење.

Убедливо е најдобар наш поединец на натпреварот. Шо очекувате од него не знам, не е ни Торес ни Вилја за секоја втора шанса гол да дават. Плус немат изиграно меч на тимско ниво од прошлата сезона, само овие натпревари му се сега. Плукајте го, македонски комплекс - и најдоброто за нас е помија.

Уствари шо ви зборвам јас, пак ко ќе не’ спасвит Пандев на други утакмици истиве шо ве читам шо јајте тулумби овде, ќе бидите први шо ќе го кревате Пандев до небо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom