Школски глупости

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
омг .. не лажам бе! ако го знаеш Перо белата наставникот по историја , го ставивме на јутуб ама незнам дали го има уште ,, пред 2 г..:toe:
Абе, оди лажи го на Dr.Petar (раскажуви му за вашио „луд“ професор по историја) не на мене... ;p

Ja sea zavrsiv osnovno pa da kazam nekoja glupost.

U 6to odd imavme cas geografija i taka nastavnikov ni raskazuvase za sarplaninski predel i odednas edno dete(da ne imenuvame) vika nastavniku osa i komotno si stana,go zema ranecot i otide do prozorot i ja mavna osata i ovaa ne umre i use ednas ja mavna i go skrsi prozorot.Nastavnikov mu vika sto prais be?Ucenikov:niso vazno ja utepav osata.

Drugo imase edno dete mnogu blesavo.Igrase basket i uvek kasnese prv cas.Eden den doaga na 2or cas neznam so imavme i nastavnikov mu vika zosto docnis?I ovoj neznae so da kaze basket se iznaigral taka ispodisan i mu vika nastavniku me brkaa cigani.

Во 7 одд. на една наставничка што ја мразевме колата и беше паркирана под нашите прозорци.
Ние напунивме шишиња со вода и одозгора ги фрливме врз колата.
Жената се побрка кога си ја виде колата и поради тоа добивме сите укор.

Подоцна на истата наставничка кога дознавме каде живее купивме домати и јајца па маавме по нејзината куќа.

Јас и една другарка имавме единица по математика па затоа го земавме дневникот од канцеларијата и ги поправивме оцените на сите деца што после тоа не дознаа дека сме биле ние :D

Наставничката по македонски не замрази бидејки решивме да не одиме на летовање со неа и затоа на часот многу ни даваше да пишуваме со тоа што таа не се мачеше да пишува на табла туку избереше некое дете.
Затоа ние ги бутнавме двете табли и со шетари ги изгребавме.

Во 7 одд. на една наставничка што ја мразевме колата и беше паркирана под нашите прозорци.

Подоцна на истата наставничка кога дознавме каде живее купивме домати и јајца па маавме по нејзината куќа.

Јас и една другарка имавме единица по математика па затоа го земавме дневникот од канцеларијата и ги поправивме оцените на сите деца што после тоа не дознаа дека сме биле ние :D

Наставничката по македонски не замрази бидејки решивме да не одиме на летовање со неа и затоа на часот многу ни даваше да пишуваме со тоа што таа не се мачеше да пишува на табла туку избереше некое дете.
Многу насилни бе вие:pos2::pos2:

Професорот по географија му кажува на другарми да ја собере картата. Пред да ја собере зема патика од едно девојче и ја мота во картата ние сите се смееме а професорот нема поима што се случува. Си ја зема тој картата да си ја носи и не приметува дека таму има патика. Дури кога девојчето си ја потражи овој забележа и за малку единица ќе му ставеше на др. ми.:pos2::pos2:

Има многу не ми текнуваат во моментот кога ќе ми текне ќе постирам. :pipi:

Eпа ова е од поодамна и е од едно дете,кое е неколку години поголемо од мене..

Кога бил 3-та или 4-та год. средно на час по француски почнал да се презева,арно ама рака не си ја стаил на уста..И професорката му рекла:Пази бе Мики,ќе ме изејш...И овој и кажал:Аааа извини професорке,ама јас не јаам свинско..

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Еднаш у основно требаше да имаме родителски после часовите и еден школски рече “Сега професорке со Господ напред, па дома“ а друг “Утре професорке, нема да не препознаете„ :):)

Имавме хемија и профата е секогаш изнамќорена и кога му стана на тој шо одговараше пред табла само му фукна една по глава и ми вели „Глава ме заболе од тебе!“ а овој “И мене сега професорке„ :):):)

Имавме час по македонски и профата ни е многу цар и никогаш не се лути, и многу грмеше и еден ученик кој шо стално се заебава со сите се гушнал со ученикот шо седи до него и и вели на професорката “Професорке стра ме, вас стра ли ве? аКО ве стра дојдите сви заедно ке се гушнемо“ :):):)

Во 8мо го натеравме еден наш наставник да пее,и сеа го има на „ЈуГлуп“

За тоа болдираното лажеш, истиот случај го имавме и ние во нашето одделение, 3ца ученици поправија 5-6 оцени и му намалија поведение, укор му ставија и му отворија досие во полиција. Кај тебе нема ништо наведено такво...

во прва година на едно дете му се мочаше на математика и ја прашува професорката(една стара баба) дали може да отиде до wc и таа не, и после 5 минути како што си се шетаме низ час отиде тоа детето во ќош и се измоча, па после тоа покер играа кај нејзе на час, па се тепаа кај нејзе на час има и други работи ама не ми текнуваат сега.

На почетокот на второто полугодие му ги издишав гумите на наставникот по математика...за 2 дена си ги напумпа и ние пак му ги издишавме...цело полугодие му беа издишани па дури сега кога заврши школото си ги напумпа :pos:

На наставникот по граѓанско му го преместивме чоперот и овој се чудеше кај е:pos:

За тоа болдираното лажеш, истиот случај го имавме и ние во нашето одделение, 3ца ученици поправија 5-6 оцени и му намалија поведение, укор му ставија и му отворија досие во полиција. Кај тебе нема ништо наведено такво...

Не, не, не лажам. Ние имаме предобар класен а бевме 7 одд. а и не дознаа дека сме ние.

Нема шанси сестро :smir: и ние бевме 7мо тогаш, пред нова година... класната сакаше да ги поправе, ама директорот и речи дека и тоа е кривично дело, а баш ме интересира ќе прочитам на бро.гов.мк... сега поздрав

И ја само шо завршив основно...едно девојче од мој клас го пцуеше наставникот по француски на глас...друго една друга наставничка стара шо ни предаваше хемија и биологија ја пљукаа целата облека и беше со плуканици и ред други луди ствари...

Пред крајот на шкослскава година еден мој другар го зема дневникот го скри у подрум и го фатија и нишо не му напраија.

Затоа нема потреба да лажеме и да се праиме херои,напротив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom