Шест различни видови на моќи. Која би ја одбрале?

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mi treba ni edna od ovie. Sakam da sum nevidliv koga ke mi tekne. Voajerstvo, sarkazam i vadenje ludje od pamet kolku sakas. Mozam i da vlijaam na sportski rezultati i da kjaram dobra para. Ni eden superheroj ne kjaril od kladilnica. What's up with that?Mozam da mu vrzam edna preku oci na wot koga ke jade burek za Another Earth. Ke misli promaja go mavnalo.

Nevidlivost. Toa e mokjta.

Јас ја одбрав 4тата, а вие? - Сител.

Четвртата моќ ви дава способност да ги манипулирате акциите на луѓето. Повторно мора да бидете во близок контакт со особата која ќе можете да ја натерате да прави што ќе посакате. Максималното време кое ќе го имате за да ја држите особата под контрола е 1 час. Потоа, никогаш повеќе нема да можете да ја исконтролирате истата особа.

Таман кога се вестите и турските серии.

Ne mi treba ni edna od ovie. Sakam da sum nevidliv koga ke mi tekne. Voajerstvo, sarkazam i vadenje ludje od pamet kolku sakas. Mozam i da vlijaam na sportski rezultati i da kjaram dobra para. Ni eden superheroj ne kjaril od kladilnica. What's up with that?Mozam da mu vrzam edna preku oci na wot koga ke jade burek za Another Earth. Ke misli promaja go mavnalo.

Nevidlivost. Toa e mokjta.

Па илузии на пример, ќе ти овозможат да бидеш невидлив. И тоа е само една од 99 останати илузии со кои + ќе располагаш :). Илузијата дека не те гледаат.

Јас ја одбрав 4тата, а вие? - Сител.

Четвртата моќ ви дава способност да ги манипулирате акциите на луѓето. Повторно мора да бидете во близок контакт со особата која ќе можете да ја натерате да прави што ќе посакате. Максималното време кое ќе го имате за да ја држите особата под контрола е 1 час. Потоа, никогаш повеќе нема да можете да ја исконтролирате истата особа.

Таман кога се вестите и турските серии.
Они го праат секој ден.

Иначе, она со инлузијата е превише оп, ќе ги поебе сите други без они да дознаат. Иако ја би сакал да уништавам се со поглед, би одбрал да знам се. Инфо ис д пауа.

2. Втората моќ ви овозможува без допир да уништувате работи. Секако, мора да имате визуелен контакт односно да го гледате пред вас тоа што сакате да го уништите за да можете да го напраите тоа. Моќта ќе биде повеќе во видот на удар со огромна сила. Не можете да ја користите оваа моќ ако тоа што сакате да го уништите не е во ваша близина.

Дефинитивно оваа! Зошто? Затоа што би ги уништувал злобните личности. Кратко и јасно. Да не го тупам многу... :icon_mrgr:

Да де, али само еднаш. И мора да си во нивна близина. На пример тој со знаењата ќе те избегнува цело време.:)
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 13:56 ---

Пишав погоре, али еве уште еднаш. Не можеш да ги научиш другите моќи. Зимаме дека моќите не се учат туку се способности кои ги добиваш.

ок тогаш пак за 6-ката сум зашо за 1 ден ке научам све на светов и до некаде или 99% ке ги имам и останатите 5 моки...(све за медицина = 99% од првата,све за љубов и психологија = 99% од четвртата...)

Ако ја одберам шестата, способност да знам се, животот ќе ми стане предвидлив и досаден. Нема да имам никаков предизвик. Тоа ќе ми биде самоубиство.

Ова со илузииве не гледам за што би ми користело и каква корист би имал јас од нив.

Не сакам да ги контролирам емоциите на луѓето, ќе станам осамен со знаењето дека луѓето околу мене се вештачки.

Моќта за да прави што јас сакам, некако ми е за луѓе кои сакаат да се одмаздуваат, ама не напаѓам јас во таков стил.

Со уништувањево би било премногу опасно во комбинација со мене :icon_lol:

Првата мислам дека е најокеј моќ

Ја лично да ми се појави некој на врата и ова да ми го понуди ќе го избркам и ќе речам дека е ненормален :D

Ама еве, би ја одбрал 6. Ќе ја знаеш секоја мистерија на светот, ќе знаеш се' што сакаш и ќе се запослиш негде, нормален живот ќе имаш, добри примања итн. Најмногу да ја знам секоја мистерија, особено дали има живот после смртта.. :D

Манипулација, знаење, илузии. Се е џабе кога ќе умреш еден ден. Така да број 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom