Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има!сјајна епизода, и убаво го искористија присуството на Мориарти...мислам и дека оваа е последна сезона, иако би сакал да има уште!
Јас три пати ја изгледав и уште не сум сигуренЈас само што ја изгледав и немам појма што да мислам за епизодава...
Па секако знаевме нели дека Мајкрофт е попаметен од Шерлок, така да не е страшно што е "најглуп"Мене втората ми беше најјака од сезонава, третава и така и така, не се држи многу стабилно, добра беше севкупно, ама имаше моменти што ме нервираат.
Пример мене не ми сметаа драмата и нереалните елементи во епизодата, ама многу ми сметаше cry me a river вајбот на епизодата и тоа што Шерлок, испадна најглуп у фамилијава, дај молим ти се
И причината за убиството на Виктор ми беше врх врхова.... Го убила зашто немала другарчиња, немала никој, boo fucking hoo, и на крај зеде куќата ја запали, early pms much? Инаку тој елемент со psycho девојче и палење куќи многу ме потсети на плотот од Orphan, soooo that's a meh.
Другото беше добро се на се, ама имаше такви некои моменти што ми беа доста, како да кажам... ефтини.