Shanghai Rolex Masters | 07-13 октомври, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на турнирот?

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Монфилс игра многу добро не знам зошто Стефан беше убеден дека Ноле без проблеми ќе победи.

Толку е од мечов, Монфилс не може да оди.
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 13:55 ---
Монфилс игра многу добро не знам зошто Стефан беше убеден дека Ноле без проблеми ќе победи.

Не реков без проблеми, реков дека не може да го тепа Ноле па ако сака и на глава нека оди. Ете зашто, не може физички да се носи со него.

Не го потценувајте Вавринка. Мене најмногу ме импресионира сезонава после Надал и Џокович и ете и Мареј. Се судри со тешки препреки во рани фази, инаку типот ја игра сезоната на неговиот живот. Зема сет според мене.

Јас многу го почитувам Вавринка и тенисот што го игра. Ах, каде беше Норман до сега... :mad: Е сеа лично многу ме занима како ќе изигра Стан денеска, знаејќи дека му нема земено сет на Рафа до сега, и тоа од 24 можни сета.

Абе и јас сакам Гаел да тепа, ама...

Нешто оф топик, имаш два зицери во Линц денес. Стивенс против Вогел, го гледав нивниот претходен дуел во Токио пред две-три недели, нема шанса Вогел, и Кербер против Ахлајтнер, Кербер со победа денес обезбедува пласман на завршниот мастерс во Истанбул. Не се коефициентите големи, но веројатноста да излезат е поголема од понудената бројка...

;)

Нешто оф топик, имаш два зицери во Линц денес. Стивенс против Вогел, го гледав нивниот претходен дуел во Токио пред две-три недели, нема шанса Вогел, и Кербер против Ахлајтнер, Кербер со победа денес обезбедува пласман на завршниот мастерс во Истанбул. Не се коефициентите големи, но веројатноста да излезат е поголема од понудената бројка...

;)

Изиграни се и двете. :) До душа Кербер на тикет со послаб влог ми е, а Стивенс со Надал ми е врзана и со уште 2-3 фудбали.
Еј, мора за Гаел да навивам, нема тука дилеми. Алееееееез :D
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 14:21 ---
Леле каков форхенд на Гаел, мајко мила :vozbud::vozbud: Ноле подиве, го џитна рекетот, им отера све у три лепе на цел негов штаб.

Какви поени почнаа да играат, браво. Новак толку спизден одамна не сум го видел :)

I ne samo toa tuku da bides komentator a da koristis isti recenici slusajki gi angliskite komentatori e debilno. Angliskiot komentator kazuva deka da bese trevnat teren monfils mozebi i ke se frlese na teren i nasiov komentator sekunda otkako go slusna toa go kazuva istoto. Jas znam deka platite ne im se dobri vo mrtv ali aman ovoj sterjov 20 godini e komentator, ne mozes ti da bides komentator koristejki tugji misli.

Сериозно, најдобриот сет оваа сезона на некој од Мастерсите. Цареви и двајцата, каков тенис... :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom