Shameless (US)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее веќе од утрово ја има за симнување.
Секогаш така прават со прва епизода, ја пуштаат претпремиерно на веб.

Ова е нешто што не требаше да го всадат во нашите глави

eJMPMt0.jpg

Ова е нешто што не требаше да го всадат во нашите глави

eJMPMt0.jpg

И тоа на најглупата можна песна, стварно не ја можам.

Не знам што да мислам со ова за пандемијата што е вметнато. Ајде да се во тек со настаните, али и на телевизија мора ли маски да гледаме.

И тоа на најглупата можна песна, стварно не ја можам.

Не знам што да мислам со ова за пандемијата што е вметнато. Ајде да се во тек со настаните, али и на телевизија мора ли маски да гледаме.
Па да не речам сите, ама сите серии што почнаа да се емитуваат последниов месец ипол, сите имаат посветено епизоди на пандемијава...пушташ серија да се исклучиш од срањево, а срањево секаде...

Дечки олабавете ги и нив не им било лесно да работат под вакви услови, мене баш ми е јако ова со маскиве и пандемијава и референците.

Хахаха се дупнав од смеење на четвртава епизода, со напињањето на Лип околу професорот на „Там-там“, и Галагерс и Кевин vs Милкович.

Што се овие Hall of Shame, шест епизоди :unsure:

Како се ближи финалето, не ми се верува дека Карл ми е омилена фаца од нив и во моментов, најсталожениот од фамилијата. Покрај Френк, кој гледаме како ќе заврши и иако е таков каков што е, секогаш ми бил врвот од серијава.

Деби ми е дефинитивно најдебилниот карактер, и тоа уште од одамна, дали е до глумата, актерката, стварно не ја поднесувам. И последнава сезона е ептен pain in the ass, ич не е допадлива.

Мислев дека Фиона ќе ја вметнат во пет минути во финалето, али се сомневам дека ќе ја видиме пак како тргнало, скроз го отпишаа нејзиното име, ко да не постоела. Ќе ја продавале куќата која е на нејзино име, секако.

And that's a wrap.
Одлична серија, we are gonna miss the Gallaghers.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom