Shameless (US)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Ееее веќе од утрово ја има за симнување.
Секогаш така прават со прва епизода, ја пуштаат претпремиерно на веб.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Ова е нешто што не требаше да го всадат во нашите глави

И тоа на најглупата можна песна, стварно не ја можам.

Не знам што да мислам со ова за пандемијата што е вметнато. Ајде да се во тек со настаните, али и на телевизија мора ли маски да гледаме.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
И тоа на најглупата можна песна, стварно не ја можам.

Не знам што да мислам со ова за пандемијата што е вметнато. Ајде да се во тек со настаните, али и на телевизија мора ли маски да гледаме.
Па да не речам сите, ама сите серии што почнаа да се емитуваат последниов месец ипол, сите имаат посветено епизоди на пандемијава...пушташ серија да се исклучиш од срањево, а срањево секаде...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Дечки олабавете ги и нив не им било лесно да работат под вакви услови, мене баш ми е јако ова со маскиве и пандемијава и референците.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Хахаха се дупнав од смеење на четвртава епизода, со напињањето на Лип околу професорот на „Там-там“, и Галагерс и Кевин vs Милкович.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Што се овие Hall of Shame, шест епизоди :unsure:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Како се ближи финалето, не ми се верува дека Карл ми е омилена фаца од нив и во моментов, најсталожениот од фамилијата. Покрај Френк, кој гледаме како ќе заврши и иако е таков каков што е, секогаш ми бил врвот од серијава.

Деби ми е дефинитивно најдебилниот карактер, и тоа уште од одамна, дали е до глумата, актерката, стварно не ја поднесувам. И последнава сезона е ептен pain in the ass, ич не е допадлива.

Мислев дека Фиона ќе ја вметнат во пет минути во финалето, али се сомневам дека ќе ја видиме пак како тргнало, скроз го отпишаа нејзиното име, ко да не постоела. Ќе ја продавале куќата која е на нејзино име, секако.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
And that's a wrap.
Одлична серија, we are gonna miss the Gallaghers.

Kajgana Shop

На врв Bottom