Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мене најважно 2,2/1 мажи и Н!МУМ продолжуваат!
Не се чудете на извичникот ме мрзеше да менувам подршка![]()
Не знам дали знаеш но го користат и тоа, само моја грешка сум ставил запиркаНе се чудиме на извичникот, ама 2,2/1??![]()
Не знам дали знаеш но го користат и тоа, само моја грешка сум ставил запирка![]()
Осеќам пропаст на ТВ индустријата. Се понеквалитетни и понеквалитетни серии идат... Дали се нема идеја или не знам што е работава... Едино GOT вреди од „новиве“ и таа е базирана на книга.
Катастрофа.
Реков осеќам пропаст, а не дека е пропадната веќе. Ќе видиме кој е во право.Никако не се сложувам со тебе, токму последниве години повторно почна да се снимаат добри серии. Кабелските AMC и FX се вистинско освежување, тука е стандардниот(?) HBO кој извади две одлични драми... и башка јавните мрежи што ќе убодат нешто добро,
Mad Man, Breaking Bad, Boardwalk Empire, GOT, Treme, Sons of Anarchy, Justified, ова се серии кои излегоа последниве години и уште се емитуваат на ТВ, а се далеку од лоши. Во прницип, ако имаш три-четири добри драми во една сезона тогаш не може да стане збор дека сега се снимаат лоши серии. Башка комедиите....