СЕХА - ГСС лига

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Резил,дали 100 гледачи има во цела сала.....:pos:(на работа се изгледа сеуште ракометните фанови,да ручаат и после цела сала ќе ја исполнат)....:icon_lol:
Добро е шо сигурно ќе имаме македонски претставник во финале,иначе иста слика ќе имавме и на финалето....
Скопје не е ракометен град сакале ние да признаеме или не. Еве ја имав желба да идам и на првото полуфинале ама од сите 7 другари што имаме земено карти на никого не ми се идеше.

Мешков Брест беше првопласиран во регуларниот дел, но би рекол очеувано Загреб е првиот финалист. Си го "наместија" противникот и испаднаа паметни. Ајде да видиме кој ќе им се придружи. Со оглед на повредите и поголемата мотивираност на Вардар, мислам дека шансите се 50/50.

Tesko na vardar denes kolku se jaki samo metalurg ke si igraat so niv kako so mali deca. Prognoziram pobeda od 10 gola razlika za metalurg.
Кај металург се повредени клучни играчи, а ке се штедат и за ЛШ. Вардар пак има голема поддршка од публиката, така да не биди толку сигурен.

Вардар денес не губи, кој сака нека е од другата страна

Кај се бе навивачиве на Металург ?

Ужасна одбрана од страна на Металург, премногу лесно стигнуваат до гол играчите на Вардар, да не беше Станиќ и неколку удари над голот на Металург, разликата за Вардар ќе беше поголема.
Наумче е во мизерна форма, брат му не го коментирам, не е тоа ракометар, башка голманот на Вардар се утепа од бранење, неколку удари на Гоце ги фати.
Ги фаќа веќе паника на клупата на Металург, водството што го има Вардар не е за потценување.
Ќе биде пеколно второ полувреме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom