Сестра и на Бритни Спирс ТРУДНА

Статус
Затворена за нови мислења.
па добро,тоа е сега веќе честа појава ама пак...дете на 16 год??шо значи ја веќе треба сеа да иам дете?! i don't think so!!
плус,таа не е сиромашна и сигурно е образована,веројатно слушнала за контрацепција,во краен случај и абортус...шо се вадам па ја од такт,таа си го уништува животот,не ја..

Во Етиопија луѓе секојдневно умираат од глад а светов се фатиле за ретардирната дрољеста сестра на бритни. Темава го руши угледот на чек дис аут...треба да се отвори подфорум трагедии и банални срања на свестко ниво.

Уствари има една таква ама се вика.... ееее

Во Етиопија луѓе секојдневно умираат од глад а светов се фатиле за ретардирната дрољеста сестра на бритни. Темава го руши угледот на чек дис аут...треба да се отвори подфорум трагедии и банални срања на свестко ниво.

Уствари има една таква ама се вика.... ееее
Апсолутно. Нити ме фасцинира, нити ме зачудува, нити ми е релевантен а најмалку од се ми е интересен, ете овој податок.

Е, нееее! Сеа светов ќе пропадне дека е трудна, yeah right. :nesvest:

Незнам што се чудите, кај нас и деца и се мажат на 16 години, мозда за американци и за светот тоа е чудно но за овде....:pos2:

Е добро де. Што е чудно тука? Возраста? Голема работа, важно еве ќе си превземела одговорност, бравос за неа, нека и е со среќа, и нека вика на мекици :vozbud:

Лилеее стварно?:vozbud:
Знаете шо друго се дешава низ светот на 16 години(па и порано)...У Африка им сецкаат клиторис на жените, у Индија на 10 години ги продаваат на старци у замена за крава, а на 16 истите девојки имаат по 2 деца...и слични чек дис аут ствари.
Али фак дет, летс так абаут Бритнис систер:vozbud:

А тек замислете колку ќе рипне тиражот на ОК! кога малава „случајно“ ќе има спонтан.

:bullshit:

Благодарам.

Сакам да бидам популарна....ќе бидам трудна:)
Соу факинг боринг....116 девојки од моја генерација сега си ги трчкаат децата по дома и....? На светот уво не му чуе за тоа

Слушнавте за Боки бе? Ги кикнал оние што играа за него затоа што го одбиле кога им рекол
:anus:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom